Muhabbit

Secret Network Üzerindeki İletişim Uygulamasının Token’ı 3 Merkeziyetsiz Borsada Listelendi!

Secret Network üzerinde kurulmuş gizlilik esaslı merkeziyetsiz uygulamanın yerel tokenı 3 merkeziyetsiz borsada listeleniyor.

alter ve borsa listelemeleri

alter ve borsa listelemeleri

ALTER, merkeziyetsiz borsaların ilgisini çekiyor!

Secret Network üzerinde kurulmuş gizlilik esaslı ve güvenli bir merkeziyetsiz uygulama olma yolunda ilerleyen Alter, ilk yerel hizmet ve yönetişim tokenı ALTER’ı kısa bir süre önce çıkartmıştı. Halka açık satış aşamasını geçen ALTER, borsalardan ilgi görmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz Ocak ayının 20’sinde tokenı Alter’i halka açık satışa sunan Alter, 7 günlük bir süreci başarıyla tamamlamıştı. Token arzı 2 milyon olan Alter’in fiyatı minimim 150 dolar olmaktaydı. Halka açık satış boyunca 1300’den fazla kripto para yatırımcısının ilgisini çeken Alter, 1,4 milyon dolarlık kümülatif yatırım hacmine sahipti. 18 Ocak 2022’de Secret Network’ün mainnetinde başlatılan ve SNIP-20 tokenı olan Alter, Keplr cüzdanları ile kullanılabilir durumda.

Alter Hangi Merkeziyetsiz Borsalarda Listelendi?

SecretSwap

SecretSwap, SCRT/ALTER ve ALTER/USDC paritelerini destekleyen zincirler arası ve gizlilik öncelikli bir Otomatik Piyasa Yapıcı(AMM) olmaktadır.

SiennaSwap

SiennaSwap, ALTER/SIENNA ve ALTER/USDT paritelerini destekleyen gizliliğin ön planda olduğu, zincirler arası merkeziyetsiz bir borsa olmaktadır.

Button Swap 

Button Swap, btn.group tarafından gizlilik koruyucu özelliğe sahip bir DeFi/DEX kaynağı olmaktadır.

AMA Etkinliği Gerçekleştirilmişti!

Muhabbit topluluğu geçtiğimiz ay Alter ile bir AMA etkinliği gerçekleştirmişti.

Muhabbit ve AlterDapp AMA etkinliği

Secret Network üzerinde çalışan güvenlik ve gizlilik esaslı bir iletişim uygulaması olan AlterDapp’ın CEO’su Oskars Jepsis geçtiğimiz haftalarda AMA etkinliğimize konuk olmuştu.

Muhabbit ve AlterDapp AMA Etkinliği hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Projeye ait tüm linkler için buraya bakabilirsiniz.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version