Muhabbit

Sega NFT Projesini Sonlandırabilir!

Japon oyun devi Sega, hayranların projeyi eleştirmeye devam etmesi durumunda NFT planlarından geri adım atacağına söz verdi.

sega muhabbit

sega muhabbit

Efsane oyun Sonic’in yaratıcısı Sega, hayranlarından gelen olumsuz eleştirilerin devam etmesi halinde NFT projesini rafa kaldırabileceğini açıkladı.

Sonic ve Mortal Kombat ile tanınan Sega, geçen yıl dijital içerikleri NFT olarak satmak için blockchain oyunlarında uzmanlaşmış bir girişim olan double jump.tokyo ile ortaklık sağladı.

İlginizi Çekebilir: NFT Nedir?

Birçok Sega hayranı, şirketin NFT girişimlerini beğenmedi. Sega severler, çıkarılan NFT’lerin tamamen kâr amaçlı olduğunu düşündü. Buna karşılık Sega’nın CEO’su Haruki Satomi, şirketin daha önce duyurulan NFT planlarını yeniden değerlendireceğini söyledi ve sözlerini şu şekilde sonlandırdı:

Yaptığımız NFT projelerinin sadece kâr etmek amacıyla çıkarıldığı düşünülüyorsa, NFT projelerini sonlandırabiliriz.

Haruki Satomi

Sega’nın rakibi olan Konami, geçen hafta Castlevania oyununun 35. yıl dönümünü kutlamak için OpenSea üzerinden ilgili NFT’leri açık artırmayla satacağını açıkladı. Castlevania hayranları NFT projesine tepki gösterdi. Dance Dance Revolution ve Frogger ile de ünlü olan Konami, dünyanın en büyük oyun şirketlerinden biridir.

Birçok oyunsever, şirketlerin kolay yoldan para kazanmak istediği için NFT çıkardığını düşünüyor. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Daha Fazla Blockchain Haberleri İçin: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version