Muhabbit

Sekuritance Haftalık Raporunu Yayımladı! Hafta 4, 2022

UAT (kullanıcı kabul testi) ortamı güncel ve çalışıyor. İlerleyen günlerde müşterilerin yeni ortama geçirilmesi planlanıyor.

sekuritance haftalık güncelleme

sekuritance haftalık güncelleme

Sekuritance bir RegTech (düzenleyici teknoloji) platformudur. Daha geniş bir tanımla; Uçtan uca AML/CTF, CECL, FCPA, blockchain cüzdan kontrolleri, siber risk değerlendirmeleri ve iş süreçleri yönetimi gereksinimlerini karşılar.

Bunlara ek olarak; en üst düzeyde uyumluluk, düzenleme, işlem izleme ve kimlik yönetimi sunan CeFi (merkeziyetli finans) ve DeFi (merkeziyetsiz finans) RegTech ekosistemidir.

Sekuritance 2022 yılının 4.haftası için güncellemeleri paylaştı.

Tüccar ve Alt Tüccar Dağıtımı

Bu hafta tüccar ve alt tüccar hiyerarşisi prodüksiyon ortamına konuşlandırıldı. Bu yeni fonksiyonellik, ‘launchpad’ler tarafından tüm lansmanlara ayrı kimlik bilgileri yerine aynı kimlik bilgileriyle erişim sağlamak için düzenlendi.

Ayrıca gerçek zamanlı uygulamalar ve söz konusu lansmandaki tüm katılımcıların KYC durumu görünebilir oldu. Bir sonraki hafta (Şubat 2022 ilk hafta) portalın gerçek zamanlı başlatma grafiklerinin de görüneceği şekilde geliştirilmesi hedefleniyor.

UAT ortamı (kullanıcı kabul testi) güncel ve çalışıyor. İlerleyen günlerde müşterilerin bu yeni ortama geçirilmesi planlanıyor.

sekuritance

Data (Veri) ve Yeni Risk Yönetimi Çağı

Veriye dayalı risk yönetimi; iş faaliyetlerindeki sorunları tespit etmek ve azaltmak için kullanılan farklı kaynaklardaki verilerin derlenmesi ve analizidir.

Verilerin, yapay zekanın (AI) ve makine öğreniminin kullanılması, iş faaliyetlerinde risk yönetimine ve ortaya çıkan sorunların önceden önlenebileceği çözümlere katkı sağlayabilir.

DeFi ve Varlık (Zenginlik) Uçurumu

Sekuritance’ın son blog yazısında merkeziyetsiz finansın tanımı yapılmıştı ve varlık uçurumu ile ilişkisi anlatılmıştı. Buraya tıklayarak detaylı okuyabilirsiniz. Günümüzde varlık uçurumu genişlemeye devam ettikçe ve zengin ile yoksul arasındaki fark açıldıkça, toplumları ve ekonomileri eski karar ve süreçlere dayalı olarak yeniden inşa etmenin artık etkili bir yol olmadığı ortaya çıktı.

Son yıllarda dünya büyük ölçüde değişti ve değişmeye devam ediyor. Özellikle geleneksel finansı yöneten, o gücü elinde bulunduran az sayıda kişi ve kuruluş varken, artık insanlar ademi merkeziyetçiliğin beraberinde getirebileceği sayısız faydayı görmeye başlıyor.

Sekuritance, son 12 aylık deneyim ile geri bildirimlere dayanarak güncellediği yol haritası ve yeni özelliklerle Nisan 2022’de büyük bir yükselişe hazırlanıyor. Gelişmeleri aşağıdaki linklerden takip edebilirsiniz.

Web sitesi: https://www.sekuritance.com/

Telegram Topluluğu: https://t.me/sekuritance_SKRT

Twitter: http://twitter.com/sekuritance

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Muhabbit Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version