Muhabbit

Sekuritance: Kripto Paralar Kendini Düzenleyebilir mi?

Sekuritance’in Dubai’de katıldığı konferansları merak ediyor musunuz?

sekuritance

sekuritance

Sekuritance ekibinin Dubai’deki konferansta neler yaptığını merak ediyor musunuz?

Sekuritance ekibi, Dubai’de yoğun ve uzun günler geçirmiş. Normalde 5 günlük vakit geçirecek olan ekip, yeni ekiplerle tanışıp bağlantılarını artırabileceğini fark edince kalma süresini 10 güne çıkartmayı tercih etti.

Gulf Blockchain Summit: 11/10/2021

Sekuritance, Gulf Blockchain tarafından düzenlenen bir etkinliğe katıldı ve DeFi ekosistemleri ve benzeri konuları tartışarak bağlantı kurdu.

Global DeFi Investment Summit: 12/10/2021

Sekuritance’a göre Küresel DeFi Yatırım Zirvesi, en önemli zirvelerden biriydi. Gelişmekte olan girişimler, DeFi Projeleri, NFT Projeleri, teknoloji girişimcileri ve yatırımcılar dahil olmak üzere çok sayıda küresel kripto para gurusu ve teknoloji oyuncusu birbirleriyle bağlantı kurdu.

World Blockchain Summit: 13/10/2021

Dünya Blok Zinciri zirvesi, hükümetlerden ve işletmelerden 1000’den fazla üst düzey profesyonelden oluşuyordu. Sekuritance’ın kripto para alanında katıldığı ilk kapsamlı konferanstı. Bununla birlikte Sekuritance çok büyük bir ilgi gördü.

Crypto Expo Dubai: 14/10/2021

Bu etkinlik, küçük sermayeli yatırımcılardan ve kripto meraklılarından düzenleyicilere ve birinci katman çözümlerinin C düzeyindeki yöneticilerine kadar 10.000’den fazla katılımcının yer aldığı bir kripto para birimi ve blok zinciri etkinliğiydi. Sekuritance ekibi, World Blockchain Summit’e benzer şekilde, ilginin çok olduğu bir etkinlikti. Proje vizyoneri Jonathan Camilleri Bowman da konferansta konuştu, özeti buradan izleyebilirsiniz.

Crypto Regulations Gathering: 16/10/2021

Sekuritance’ı ilgilendiren önemli konferanslardan biriydi. Sekuritance’ın hafta boyunca aldığı ilgi miktarı göz önüne alındığında, proje vizyoneri olan Jonathan, düzenleyici alandaki hareketleri tartışmak için diğer 12 üst düzey kişiyle samimi bir toplantıya davet edildi.

Gitex Global: 17/10/2021 – 20/10/2021

Gitex Global, AI, 5G, Bulut, BigData, Siber Güvenlik, Blockchain, Kuantum Hesaplama, Kapsamlı Pazarlama, Fintech ve düşündürücü konferansları bir araya getiren son 40 yıldır tartışmasız en büyük teknoloji etkinliğidir. Ekip, Sekur.Suite’i, sadece blockchain ve kripto para dışındaki işletmeler ve yönetim kurumlarıyla tartışmak için zaman buldu ve blockchain alanının dışında daha fazla ilgi topladı.

Sekuritance, dünyanın ilk RegTech ve RiskTech ile iş ortağı olan bir platformdur. Sekuritance, öncelik olarak Ethereum ağında çalışır ancak multi-chain (çok zincirli) olacak şekilde tasarlanmıştır.

Twitter: http://twitter.com/sekuritance

Telegram: http://t.me/sekuritance

Web sitesi: https://www.sekuritance.com

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version