Muhabbit

Sekuritance, Yerel Tokenı SKRT’nin Fiyat Politikası Açıkladı!

Sekuritance, olası bir ayı piyasasında yerel tokenı $SKRT’nin izleyeceği yol haritasını açıkladı.

Sekuritance

Çok sayıda düzenleyici tarama çözümü, işlem izleme, kişisel iş tanımlama ve doğrulama, dolandırıcılık izleme gibi programları tek bir yerden çalıştırmayı sağlayan bir düzenleyici teknoloji platformu olan Sekuritance, topluluk tarafından yöneltilen sorulara açıklık getirdi.

Bu kapsamda platformun yerel tokenı olan $SKRT‘nin, oluşabilecek herhangi bir ayı piyasasında fiyat olarak nasıl bir politika izleyeceği ile ilgili gelen sorulara, bilgilendirme amaçlı bir açıklama ile cevap verildi.

Platform tarafından yapılan açıklamada, kripto para piyasasının çok hareketli bir dönemden geçtiği ve neredeyse tüm kripto para varlıklarının fiyatının, Bitcoin’in fiyatı ile senkronize hareket ettiği belirtiliyor. Ancak topluluğun asıl isteğinin bu durumun değiştiğini görmek ve çeşitli kripto para varlıklarının fiyatının Bitcoin‘in fiyat hareketlerinden ayrıldığı bir geleceğe tanık olmak istediği biliniyor.  

Kripto para projelerinin Bitcoin’in fiyat dalgalanmalarına göre değil de, gerçek performanslarına göre değerlendirildiği bir dönemin kısa zaman içinde gerçekleşmeyeceğini belirten platform, bu durumu gerekçe göstererek SKRT’nin fiyat hareketlerinden bahsetmek için Bitcoin’in fiyat tahmini hakkında yorum yapmak zorunda kaldıklarını dile getiriyor. 

Bitcoin’deki Genel Görünüm

Sekuritance, genel olarak piyasaya yöne veren göstergelerden biri olan Bitcoin’in Borsa Arzı ‘nın fiyat hareketleri üzerinde etkisi olduğunu belirtiyor. Bu kapsamda kripto para analitik firması Santiment üzerinden alınan verilere göre Bitcoin’in Borsa Arzı’nın Ocak 2021’in başından bu yana en düşük seviyesinde olduğunu ve bunun umut verici bir işaret olduğu belirtiliyor. Çünkü bu durumun genel olarak daha büyük BTC satışları riskinin azaldığını gösterdiği dile getiriliyor.

Genel olarak Bitcoin’in yükseliş görünümüne işaret ettiğini belirten platform buna son zamanlarda piyasaya giren büyük kurumsal oyuncuların da etkili olduğunu söylüyor. Ülkelerin Bitcoin’i resmi para birimi olarak benimsemesi, Tesla Company’nin Bitcoin ile ödeme kabul etmeye başlaması ve Almanya’daki 4.000 Kurumsal fonun artık kripto para varlıklarına 20$’a kadar portföy yatırımı yapmasına izin verilmesi gibi diğer çarpıcı haberler örnek olarak gösteriliyor.

Sekuritance Topluluğa Hizmet Etmeye Devam Edecek

Piyasaları çok dikkatli bir şekilde izlediklerini belirten Sekuritance ekibi, yol haritalarında belirtilen göstergeler doğrultusunda daha fazla müşteri çekmek ve daha fazla ortaklık gerçekleştirmek istediklerini belirtiyor.  

Tüm bu göstergeler doğrultusunda, Sekuritance, kripto para dünyasında nadir görülen ve kârlılık getiren bir platform olduklarını dile getiriyor. Bu durumun yakın zaman içinde daha da iyi yönde ilerleyeceği ve yeni tokenlar, yeni müşteriler ve yeni stratejik ortaklar ile birlikte topluluğa hizmet etmeye devam edecekleri ekip tarafından özellikle dile getiriliyor.

Sekuritance Hakkında

Sekuritance, dolandırıcılık izleme gibi programları tek bir yerden çalıştırmayı sağlayan bir düzenleyici teknoloji platformudur. Platform ayrıca, uyum hizmetleri, işlem izleme ve Kara Para Aklamayı Önleme hizmetlerini tek bir çatı altında toplayan özelliklere de sahiptir.

Platform, güvenlik, esneklik ve ölçeklenebilirlik gibi birçok özelliğe sahip olmasının yanında, gelişmiş bir bütünsel tarama motoruna sahip olan çok boyutlu bir risk motorudur. Ayrıca, Sekuritance projesi bahsedilen bu kendi çözümlerinin yanında geliştiricilerin kendi platformuna bağlanmasını sağlayarak geliştirmeye destek olmasına da imkan tanımaktadır.

Twitter: http://twitter.com/sekuritance

Telegram: http://t.me/sekuritance

Web sitesi: https://www.sekuritance.com

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version