Muhabbit

Sekuritance’ın Yerel Tokenı “SKRT” Polygon ile Entegre Oldu!

Düzenleyici teknoloji platformu olan Sekuritance’ın yerel tokenı $SKRT artık Polygon ağı ile entegre hale geldi.

Sekuritence-Muhabbit (1)

Sekuritence-Muhabbit (1)

Düzenleyici teknoloji platformu olan Sekuritance‘ın yerel tokenı $SKRT, Polygon ağı ile entegre hale geldi.

Bilindiği üzere piyasaya Ethereum blok zinciri üzerinde sürülen SKRT, kısa süre içinde TrustSwap ve Gate.io gibi borsalarda listelendi. Aynı zamanda merkeziyetsiz platformlarda da bulunan tokenı almak isteyen kullanıcılar, işlem ücretleri nedeniyle son dönemlerde şikayetlerini artırmaya başladı. Bu durumu gündemine alıp geliştirmek isteyen ekip, kullanıcılara daha iyi, hızlı ve uygun işlem ücretli hizmet verebilmek adına Polygon ağı ile entegrasyonunu tamamladı.

Yeni gelişme ile birlikte artık kullanıcılar Polygon Network‘teki $SKRT token işlemlerini daha ucuz fiyatlara gerçekleştirebilecek. Ayrıca yakında gelecek olan stake etme özelliği ile birlikte, kullanıcılar tek bir işlemde stake yapabilecekler. Böylece Sekuritance topluluk üyeleri token satın alma işlemleri ve Sekuritance Adopter Tier Club’ın bir parçası olmaları konusunda daha avantajlı hale gelecek.

Sekuritance ekibi, tokenın piyasaya çıkmasından bu yana, 25’ten fazla kamu satışı ve 40’tan fazla özel satış tamamladı. Platformun daha da geliştirileceğini belirten Sekuritance CEO’su Jonathan Camilleri Bowman konu hakkında şu ifadelere yer verdi:

“Öncelikli hedefimiz $SKRT tokenını Ethereum üzerinde tutmaktı. Ancak bazı riskler göz önüne alındığında çok zincirli olmak da kaçınılmazdı. Polygon ağı ile uzun süredir ilgileniyorduk. Yeni girişim sayesinde gelişmemiz devam edecek.”

Sekuritance Hakkında

Sekuritance, dolandırıcılık izleme gibi programları tek bir yerden çalıştırmayı sağlayan bir düzenleyici teknoloji platformudur. Platform ayrıca, uyum hizmetleri, işlem izleme ve Kara Para Aklamayı Önleme hizmetlerini tek bir çatı altında toplayan özelliklere de sahiptir.

Platform; güvenlik, esneklik ve ölçeklenebilirlik gibi birçok özelliğe sahip olmasının yanında, gelişmiş bir bütünsel tarama motoruna sahip olan çok boyutlu bir risk motorudur. Ayrıca, Sekuritance projesi bahsedilen bu kendi çözümlerinin yanında geliştiricilerin kendi platformuna bağlanmasını sağlayarak geliştirmeye destek olmasına da imkan tanımaktadır.

Twitter: http://twitter.com/sekuritance

Telegram: http://t.me/sekuritance

Web sitesi: https://www.sekuritance.com

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version