Muhabbit

SRM Satışı FTX ve Bitmax Üzerinden Gerçekleştirilecek!

7 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek satış ile birlikte tokenler sahipleri ile buluşacak.

Serum Token Satışı

Geçtiğimiz günlerde FTX tarafından duyurulan merkezsiz borsa projesini sizlere anlatmıştık.

https://twitter.com/ProjectSerum/status/1290468544220626951

Solana üzerine inşa edilen ve Ethereum ile iletişim içerisinde olacak proje birçok ilki barındırmakta. Borsa üzerinde gerçekleşen tüm işlemlerin komisyonları Serum Token (SRM) yakımında kullanılacak. Ek olarak birden fazla blockchain ile iletişim halinde olarak blockchainler arası bir çözüm olarak ortaya atılan proje büyük ilgi görmüş durumda.

ERC-20 olarak çıkarılacak olan SRM Token’in satışı ise iki farklı borsa üzerinden gerçekleştirilecek. 7 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek satış ile birlikte tokenler sahipleri ile buluşacak.

Ek olarak FTX’te 400 ve üzeri FTT Token tutan yatırımcılar da haftalık olan Serum Token airdropundan faydalanabilecek. Bu sayede tokenler sadece satış ile değil, airdrop youlu ile de yatırımcılara dağıtılmış olacak.

FTX üzerinde gerçekleştirilecek satışa katılabilmek için 30 gün boyunca FTT Token tutmuş olma zorunluluğu bulunmakta.

Bitmax’ta gerçekleşecek satış için ise henüz koyulmuş bir ön koşul bulunmuyor. Bu sayede tüm katılımcılar satıştan faydalanabilecek.

Solana üzerinde oluşturulacak Serum projesinin tokenleri ise satışın ardından 1.8 milyar $ değerinde olacak. İlginç kısım ise borsanın çalışacağı Solana ağının market değeri ise 900 milyon $ seviyelerinde bulunuyor.

Borsanın aktifleşmesi ile Solana’ının da fiyatında önemli değişiklikler gerçekleşebilir gibi görünüyor. Son dönemde merkezsiz projelerin popülerliğinde büyük bir artış yaşanırken bu durum merkezsiz finans araçlarının da hacim noktasında büyük artış yaşamasına sebep oldu.

Güncel rakamlar ile DeFi üzerinde kilitli değer miktar 4.3 Milyar $ seviyelerine kadar çıkarken, Ethereum fiyatındaki artış da bu değer miktarını ciddi derecede arttırıyor.

DeFi üzerindeki likidite havuzlarının sayısının artması ile birlikte lider DeFi platformlarından UniSwap’ın hacimlerinde de düşüş görülmekte. Seçeneklerin çoğalması sebebiyle oluştuğu tahmin edilen bu durum, hacim noktasında lider merkezsiz borsanın bir noktada kan kaybetmesine de sebep olmuş görünüyor.

Serum Token (SRM) satışına katılmayı düşünüyor musunuz?

Bu yazı sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version