Muhabbit

Shiba Inu Artık Bir Ödeme Yöntemi!

Shiba Inu için bir ilk!

Shiba

Shiba muhabbit

Le Bistrot d’Eleonore et Maxence isimli bir Fransız restoranı, Shiba Inu’yu bir ödeme yöntemi olarak kabul edeceğini açıkladı.

Yerel bir kripto para yatırımcısı olan Natheno Davy, sosyal medyada paylaştığı bir video ile bu durumu açığa çıkaran kişi oldu. Davy, restoranın ana girişinde bulunan tabloda yazan “Shiba Inu ödemeleri kabul edilir” şeklinde yer alan ibareyi sosyal medyadan paylaştı ve paylaşım viral haline geldi.

İlginizi çekebilir: Shiba Inu Nedir?

https://twitter.com/NathKamga/status/1452612462038159369

Bir medya şirketi ile röportaj yapan Davy, bu videoyu çekmeden önce Shiba Inu’nun bir ödeme yöntemi olarak “gerçekten” kabul edilip edilmediğine dair onay aldığını belirtti.

Restoranda dört kişilik bir grup öğle yemeği ücretini Shiba Inu’yu kullanarak ödedi!

Bu olayın akabinde Davy, arkadaşlarıyla restorana gitti ve Shiba Inu ile 250 €’luk ücreti ödedi. Bu arada Davy’nin çektiği video viral hale geldiğinde, restoran bir müşteri akını ile karşılaştı.

An itibarıyla restoran, bölgenin en popüler mekanlarından biri haline gelmiş durumda. Yerel halk ise bu duruma gayet sıcak kanlılık ile yaklaşıyor ve benimseme dalgasının başladığını düşünüyor.

SHIB Popüler Bir Yatırım Aracı Oldu

Geçtiğimiz haftalarda Shiba Inu’nun yaptığı fiyat rallisi, onu popüler bir kripto para birimi haline getirdi. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde fiyatını katlayan kripto para, bir süreliğine de olsa DOGE’un ilk 10 kripto para listesindeki yerini değiştirmişti.

Bununla birlikte AMC Entertainment’ın CEO’su da SHIB’e ilgi gösterdiğini açık bir şekilde ifade ediyor. CEO, geçtiğimiz günlerde yaptığı Twitter anketinde, Shiba Inu’yu bir ödeme yöntemi olarak kabul edilip edilmemesi gerektiğini sordu.

Daha fazla Altcoin Haberleri için: Altcoin Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version