Muhabbit

Shiba Inu Topluluğu, Shiba Inu Geliştirici Takımına Savaş Açtı!

Shiba Inu içerisinde karışıklık çıktı.

Shiba Inu (SHIB) topluluğu en büyük ve aktif topluluklardan biri olarak görülüyor. Kendisine SHIB Army diye adlandıran bu grup Shiba’yı her ortamda destekliyor. Ancak son haberlere göre topluluk ile geliştiricilerin arasına kara kedi girmiş gibi gözüküyor.

Hafta sonu Shiba’nın Discord kanalında büyük bir tartışma yaşandı. Sosyal medya fenomeni ve Shiba Army’nin bir yöneticisi olan Shibakraken isimli kullanıcı yeni baş geliştirici Shytoshi Kusama’nın Shiba Inu topluluğuna karşı düşmanca bir tavır tutunduğunu duyurdu.

Yeni bir Telegram kanalının kurulduğunu ve çekirdek üyelerinden buradan atıldığını açıklayan Shibakraken, bundan sonra neler olabileceğini bilmediğini ve yeni gruba girmeyeceğini açıkladı. Twitter üzerinde tartışmalar devam ederken Shibakraken, Shytoshi ‘Ultra Ego’ Kusama hakkında şunları söyledi:

Açık olalım kendisi bir geliştirici bile değil. Shytoshi’nin, Shibarium ile hiç bir alakası yok! Bu işi Kaal, Eric ve Xfund yaptı!

Shibakraken’in suçlamalarından kısa süre sonra yeni Baş Geliştirici Shytoshi Kusama da açıklamalarda bulundu. Kusama, Shibakraken hakkında şunları söyledi:

“Görüyorum ki o yeni Covid gerginliğine senin adını vermişler. Lütfen uzak dur. Shibarium grubunda herhangi bir sorun istemiyorum. Teşekkürler.”

Kusama ayrıca, kendisinin baş geliştirici olarak atanması üzerine yapılan bir anketi yayımlayarak topluluk çoğunluğunun kendisinin baş geliştirici olmasından memnun olduğunu belirtti.

Shiba Inu Topluluğu Önderleri Birer Birer Elendi!

Tartışmalar Shiba Inu’nun resmi Discord kanalında ve Subreddit üzerinde ateşlenmeye devam ederken Kusama, Shiba için önemli bir isim olan geliştirici Trophias arasında da bir tartışma olduğu ortaya çıktı. Yeni Telegram hakkında konuşmalar devam ederken Kusama, fikirlerini belirten Trophias’ı Telegram grubundan atarak “ben buraya stratejimi tartışmak için gelmedim” sözlerini kullandı. Trophias, Shibarium’un alfasından beri geliştirmeye devam eden ve Discord kanalı gibi birçok yerin liderliğini elinde bulunduruyordu.

SHIB Queenie olarak bilinen Shiba Inu için bir başka ünlü isim de Kusama’dan nasibini alanlar arasında oldu. SHIB Queenie, herkes değiştirilebilirmiş sözüyle kendisinin de projeden alındığını bildirdi.

Kusama, SHIB Queenie yerine LucieSHIB adlı kullanıcıyı işe almış gibi görünüyor. Sık sık Kusama hakkında güzel şeyler yazan LucieSHIB tweetleri sonrasında bazı kripto para topluluğu üyeleri SHIB Queenie ve Trophias’ın sadece paraya önem verdiklerini savunarak dışlamaya çalıştı.

Sosyal medya hesaplarımızdan bize katılabilir, son blockchain gelişmelerinden anlık ve hızlı haberdar olabilirsiniz: https://linktr.ee/muhabbitcom

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version