Muhabbit

Shiba Inu’nun Metaverse Evreninden Açıklamalar Gelmeye Başladı

Shiba Inu metaverse evreninde yeni bir mekanizma açıkladı.

Shiba Inu, son zamanlarda birçok açıklama yaptı ve birçok alanda projeler geliştirmeye başladı. Bunlardan bir tanesi de metaverse oldu.

Shiba Inu’nun metaverse evreniyle alakalı ilk açıklamalar gelmeye başladı. Shiba’nın geliştiricileri yaptıkları açıklamada şunları söyledi:

30.03.2022 Çarşamba günü yapılan duyuruda takım şunları söyledi:

“Ekosistem tokenını kullanmak bir risktir, çünkü kendi tokınımızı paraya çevirmemiz gerekir! Ve bu bizim planlarımızdan çok uzak “

Shiba muhabbit

Yapılan duyurunun tamamına buradan ulaşabilirsiniz.

Yapılan duyuruda yeni bir sistem açıklandı:

Shiba Inu metaverse evreninde ilk özel rolü tanıyoruz. ‘SHIB token yakma mekanizması’ bir ilk olacak. Arazinizin ismini değiştirirken kullandığınız SHIB tokenlar kalıcı olarak yakılır. Bu mekanizma arazi etkinliği ve genel satışın bitmesinden kısa süre sonra başlayacak.

Shiba Inu Projeleri

Shiba, çeşitli platformlarda çalışmaya devam ediyor. 30.03.2022 Çarşamba günü Twitter’da 3 milyon kullanıcıyı kutlayan Shiba hız kesemeden çalışmalara devam ediyor.

Yakın zamanda Türkiye tarafından görüşmeye çağrılan Shiba, kripto para kullanımı hakkında ülkemizi bilgilendirdi.

Birçok firma da SHIB tokenı ödeme yöntemi listesine eklemeye başladı. Şu ana kadar AMC, Newegg ve Flexa gibi şirketlerin SHIB tokenı ödeme yöntemi olarak eklediğini biliyoruz.

Shiba Inu takımından bir başka adım ise gerçek dünyaya adım atması oldu. Bir fast food restoranı ile anlaşan token Welly restoranının yüzü oldu. Restoran Shiba ile anlaştıktan sonra birçok franchise teklifi aldı.

Daha fazla Altcoin Haberleri için: Altcoin Haberleri

Daha fazla Metaverse haberleri için: Metaverse Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version