Muhabbit

Shibarium’un BONE Tokenı İki Büyük Borsada Listelendi!

Shiba Inu topluluğu için sevindirici haberler geldi.

Shiba Inu topluluğu olan SHIB Army’nin büyük borsalara BONE tokenı listelemesi için yaptığı baskı 126 gün sonra karşılığını aldı.

Shibaswap ekosisteminin yönetişim tokenı olan BONE, Shiba Inu’nun katman 2 güncellemesi olarak çıktı. Çıktığı tarihte ilk 100 kripto para biriminin içine giren BONE tokenın fiyatı daha sonrasında hızlı bir düşüş yaşadı ve 1 dolara civarına sabitlendi. Coingecko verilerine göre BONE token, şu anda piyasa değeri olarak 165. sırada yer alıyor.

Shiba Inu ve ürünlerini destekleyen SHIB Army, BONE tokenını da desteklemek amacıyla sürekli olarak büyük borsalara tokenın listelenmesi için baskı yaptı. Yapılan baskılardan dolayı mı bilinmez ama iki büyük borsa tokenı listelediğini açıkladı.

Öncelikle BONE tokenı listeleyen kripto para borsası OKX oldu.

SHIB Army bu habere sevinirken bir başka sevindirici haber de en büyük altıncı kripto para borsası olan Huobi’den geldi. Huobi resmi bir açıklama yaparak BONE tokenın listelendiğini duyurdu.

Sosyal medya hesaplarımızdan bize katılabilir, son blockchain gelişmelerinden anlık ve hızlı haberdar olabilirsiniz: https://linktr.ee/muhabbitcom

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version