Muhabbit

Singapurlu Unicorn Şirket, Kurumsal Yatırımcılara Kripto Para Hizmetleri Sunacak!

Nium, finansal kurumlara yönelik bir “hizmet olarak kripto para” yani (Crypto-as-a-service/CaaS) teklifini sundu.

blockchain muhabbit

blockchain muhabbit

Singapur merkezli değeri 1 milyar dolardan yüksek olan genç teknoloji şirketi seviyesi yani unicorn seviyesindeki Nium, finansal kurumlara yönelik bir “hizmet olarak kripto para” yani (Crypto-as-a-service/CaaS) teklifini sundu.

Singapur’un ödeme şirketi Nium, yeni ve geleneksel finans şirketleri için amaca uygun olarak özel API paketleri sunmakta. Unicorn seviyesindeki şirket, kripto para sektörüne yüksek talebin olduğu bu dönemde finansal kurumlara yönelik bir hizmet olarak kripto para teklifini (CaaS) sundu.

Şirket, bugün (25 Ekim 2021) yaptığı açıklamada, yeni CaaS’ının kurumlara kripto para yatırımları için “talep üzerine yetenekler” sağlayacağını ifade etti. Bununla birlikte ilk etapta 5 kripto paranın destekleneceği eklendi.

Firma, platformuna katacağı bir API bağlantısı aracılığıyla, müşterilerinin KYC, düzenleyici izleme, aracılık, saklama ve işleme ile birlikte kripto para pazarı hizmetlerini yerleştirebileceğini ifade ediyor.

Nium, önümüzdeki yıl hizmete eklenmesi beklenen 15 kripto para ürününü Amerika Birleşik Devletleri genelinde olmak üzere piyasaya sürmeye karar verdi. Önümüzdeki yıl Avustralya, Singapur ve Hong Kong dahil olmak üzere 25 ülkenin ve bölgenin daha desteklenmesi bekleniyor.

Nium’un kurucu ortağı ve CEO’su Prajit Nanu, “Küresel müşterilerimiz için temel tekliflerini farklılaştırmanın daha fazla yolunu arıyoruz.” dedi.

“Ödemeler ve kart hamili ihracı için modüler fintech unsurlarına ve şimdi de kripto para sektörüne erişim sunuyoruz.”

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version