Muhabbit

Singapurluların İlk Tercihi Bitcoin Değil Ethereum!

Singapurlu kripto para yatırımcılarının tercihi Bitcoin değil Ethereum!

bitcoin vs ethereum muhabbit

bitcoin vs ethereum muhabbit

Singapurlu kripto para yatırımcılarının tercihi lider kripto para birimi Bitcoin değil Ethereum’muş!

Bugün (16 Ağustos 2021) yayımlanan bir ankete göre Singapurlu kripto para yatırımcılarının %78’i Ethereum yatırımcısı! Kripto para borsası Gemini, finans platformu Seedly ve bilgi sağlayıcı CoinMarketCap ortaklığıyla yapılan ankette Singapur kripto para yatırımcılarının %78’si Ethereum, %69’u Bitcoin ve %40’ı Cardano yatırımı yapıyor.

Corona Virüs Pandemisi Kripto Varlıklara Olan İlgiyi Artırdı!

29 Haziran ve 9 Temmuz arasında 4 binden fazla 18 yaş üstü yatırımcı ile yapılan ankette kişisel yatırımları olan katılımcıların %67’sinin portföylerinde kripto para bulunmakta. Bununla birlikte kripto para yatırımcılarının üçte ikisi Corona virüs pandemisi sırasında kripto varlıklara olan ilgilerinin artış gösterdiğini dile getirdi.

Kripto para yatırımı bulunmayan katılımcıların üçte ikisi bu kararlarını bilgi eksikliğine ve piyasa volatilitesine bağladı. Yine de kripto para yatırımı bulunmayan bu katılımcıların %34’ü önümüzdeki 12 ay içerisinde pazara girmeyi planladığını ifade etti.

Ankete göre, Singapur’daki kripto para yatırımcılarının %80’i erkek ve 34 yaşından küçük. Bununla birlikte ankette kripto para yatırımcısı kadınların, erkeklerden daha yüksek bir medyan gelire sahip olduğu da geçmekte.

Toplam kripto para yatırımcılarının %64’ünün portföylerindeki dijital varlık yüzdesi %5 iken, 18-24 yaş arasındaki yatırımcıların %20’sinin portföylerinin yarısından fazlası dijital varlıklardan oluşuyor.

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version