Muhabbit

Sırbistan Prensi Philip: Bitcoin Özgürlüktür!

Prens Philip, Bitcoin hakkında konuştu! Prens, şu anda Londra’da küresel bir varlık yöneticisinde çalışıyor.

Sırbistan Prensi

Sırbistan Prensi

Sırbistan ve Yugoslavya Prensi Philip, Bitcoin’in özgürlüğü ifade ettiğini söyledi. Paranın itibardan güç almaması gerektiğini düşünen prens, dünyanın enflasyondan etkilenmeyen kaliteli bir paraya ihtiyacı olduğunu düşünüyor.

Sırbistan ve Yugoslavya Prensi Philip, kısa süre önce Ivan Ivanović’in ev sahipliği yaptığı bir TV programında Bitcoin hakkında konuştu.

Karađorđević Hanedanı’nın bir üyesi olan Prens Philip, eski Yugoslavya Krallığı’nın son veliaht prensinin ikinci oğludur. Prens Alexander’ın ikiz kardeşidir ve Prens Peter’dan sonra tahtın ikinci varisidir.

Sırbistan Kraliyet Ailesi’nin web sitesine göre Prens Philip, şu anda Londra’da küresel bir varlık yöneticisinde çalışıyor.

Prens, finans sektöründe çalıştığını TV şovunda şu şekilde söyledi:

Uluslararası bir finans şirketinde varlık yönetiminde çalışıyorum. Merkez ofisi New York’ta ama Londra’da daha büyük bir ofisi var. Ben bir analistim. Dünyayı analiz etmeyi seviyorum.

Sırbistan Prensi Philip sözlerine şu şekilde devam etti:

Müşterilere piyasada neler olduğunu anlatıyorum. Buna bağlı olarak portföylerinde neler olduğunu analiz ediyorum. Bunu yaparken şirket içindeki birçok başka analist ve birçok portföy yöneticisiyle konuşuyorum. Müşterilerin, karar vermesine yardımcı oluyorum. Analist olmak harika bir deneyim. Çok şey öğreniyorum.

Phillip’e kripto paralar hakkında sorular soruldu. Bu sorunun üzerine kripto para diyerek lafa başlayan prens, düzelterek cümlesine Bitcoin ile başladı ve şunları söyledi:

Kripto para değil, Bitcoin. Bu sadece Bitcoin ile ilgili. Bitcoin özgürlüktür ve bu herkes için istediğim bir şey.

Bitcoin, herkesin öğrenmesi gereken bir şey. Yavaş yavaş öğrenecekler. Bazı insanlar alışkın olmadıkları için öğrenmek istemeyeceklerdir. Alıştıkları sistemi korumak istiyorlar.

Ama şu anda var olan sistemin dünyadaki herkes için avantajlı olmadığının farkında değiller. Belki de farkındalar ve bu şekilde devam ediyorlar. Dünya çapında milyarlarca insan şu anda iyi vakit geçirmiyor.

Prens Philip, daha farklı bir sistemin daha iyi olacağını düşünüyor. Prense göre, enflasyona tabi olmayan kaliteli para birimlerine ihtiyacımız var.

sırbistan

Enflasyona atıfta bulunan prens, sorunun şu anda yaşandığını söyledi. 2008 yılında ekonomilere olağanüstü teşviklerin pompalandığında mali kriz yaşanmıştı. Prens, ayrıntılı olarak şunları söyledi:

Corona pandemisi ile ekonomiye eşi görülmemiş miktarda teşvik pompalandı ve elbette bu para nereye gidecek? Enflasyon yaratacak!

Prens Philip Bitcoin hakkında şunları söyledi:

Bitcoin ile enflasyondan etkilenmeyebilirsiniz. Bitcoin’in belli bir arzı var.

Bu nedenle asla enflasyonist bir varlık olmayacak olan BTC, şimdilik insanları enflasyondan koruyabilen bir varlık olarak öne çıkıyor.

Sırbistan’da Kripto Paralara Olan İlgi Artıyor!

Sırbistan’ın, kripto paralar konusuna iyimser bakan ender ülkelerden birisi olduğunu söyleyebiliriz. En son elde edilen verilere göre, ülkede kripto paralarla ilgilenenlerin sayısının yaklaşık 200.000 kişiyi bulduğu tahmin ediliyor.

Sırbistan’da kripto paraların bu kadar ilgi görmesinin nedeni, ülkede herhangi bir yasaklama ya da kısıtlamanın aksine hükümetin bu konuya destek vermesi olarak yorumlanabilir.

Bildiğiniz gibi ülke bu yıl kripto paraları yasal olarak tanıma kararı almıştı. Düzenlemeler ve yatırımcıların yoğun ilgisi; Güneydoğu Avrupa’daki 7 milyon nüfuslu Sırbistan’ı, kripto para endüstrisini benimseyen ilk ülkeler arasına yerleştirdi.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version