Muhabbit

Slope Staking Carnival’ın 1’inci Oturumu Tamamlandı!

İlk Slope staking etkinliği başarıyla sona erdi!

Slope

Slope

25 Kasım tarihinde Slope Finance, Solana ekosisteminde bir borç verme protokolü olan Larix ile “Stake Carnival Session 1”i başlattı.

Staking etkinliği, 25 Kasım ve 2 Aralık tarihleri arasında gerçekleşti. Slope kullanıcıları, staking etkinliği ile güzel getiriler elde etti. Etkinliğin amacının yapılan ortaklıkları pekiştirmek ve topluluk arasındaki bağlantıyı ve iletişimi güçlendirmek olduğunu söyleyebiliriz.

Toplam 7 gün süren etkinliğin sonuçlarına göre, yaklaşık 4 milyon Larix token stake edildi. Toplamda 200.000 $ LARIX + 1.000 USDC stake eden kullanıcılara ödül olarak dağıtılacak. Ödüllerin 7 iş günü içinde dağıtılması bekleniyor.

Slope’un hedefi, bir numaralı topluluk odaklı merkeziyetsiz bir borsa olmak. Larix’in hedefi ise Solana ekosisteminde güçlü bir borç verme protokolü olmak. Böyle etkinliklerle topluluğunu güçlendiren Slope ve Larix, ileride daha iyi işlere imza atabilir.

Slope Finance Nedir?

Slope, Solana üzerinde geliştirilmiş, topluluk odaklı merkeziyetsiz bir borsadır. Slope DEX, merkezi olmayan otomatik limit emir defterine sahip Serum tabanlı ilk mobil uygulamadır. Slope, neredeyse sıfır işlem ücreti ile kullanıcılara hızlı işlem deneyimini sağlar.

DeFi haberleri için: DeFi Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version