Muhabbit

Slope Wallet Entegre Olduğu Yeni Uygulamaları Açıkladı!

Yayımladığı makale ile birlikte entegre olduğu yeni merkezsiz uygulamaları tanıtan Slope Wallet, detaylı bir makale hazırladı.

slope finance

slope finance

Slope Wallet, yeni bir duyuru gerçekleştirdi. Yayımladığı makale ile birlikte entegre olduğu yeni merkezsiz uygulamaları tanıtan Slope Wallet, detaylı bir makale hazırladı.

İşte Entegrasyonu Tamamlanan Yeni Uygulamalar

Solanium, Slope ile entegrasyonu tamamlanan uygulamalar arasında yer alıyor. Bir fon toplama ve trade platformu olarak öne çıkan Solanium, Slope Wallet aracılığıyla kullanılabilecek.

Acumen de entegrasyonu gerçekleşen uygulamalar arasında bulunuyor. Platform üzerinde DeFi lending (kiralama) opsiyonlarını inceleyebilen kullanıcılar, en iyi oranları yakalama fırsatı bulabiliyor.

Geçtiğimiz günlerde ilk satışı tamamlanan DeFi Land de Slope Wallet entegrasyonu gerçekleşen uygulamalar arasında bulunuyor. Bir blockchain oyunu olarak öne çıkan DeFi Land, bir tarım ve çiftçilik oyunu olarak tanımlanabilir.

Synthetify ile de entegrasyon gerçekleşen Slope Wallet, kullanıcılarına uygulamayı kullanma şansını tanıyacak. Synthetify, sentetik varlıkların trade edilmesine imkan tanıyor.

Jet Protocol entegrasyonu ile birlikte Slope Wallet, kullanıcılarının borç alma ve borç verme uygulamalarına erişim sağlamasına imkan tanıyacak.

Sonar entegrasyonu sayesinde Slope Wallet kullanıcıları, farklı platformlardaki “yield farming” getirilerini takip edebilecek.

1Sol ile de entegrasyon gerçekleştiren Slope Wallet, kullanıcılarının farklı merkezsiz borsalar arasında en iyi swap opsiyonlarını yakalamasını sağlayacak.

Son olarak Banksea ile de etkileşime girmeye başlayan Slope Wallet, kullanıcılarına NFT fiyatlarını keşfetme imkanı tanıyacak.

Slope Wallet tarafından gerçekleştirilen yeni entegrasyonları siz nasıl yorumlarsınız?

DeFi haberleri için: DeFi Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version