Muhabbit

SNL Show DOGE’a Yaramadı!

DOGE fiyatı SNL Show’dan hemen önce düştü!

SNL

Tesla CEO’su Elon Musk’ın sunuculuğunu yaptığı SNL Show, DOGE’un fiyatına katkıda bulunamadı!

Geçtiğimiz günlerde Musk, SNL’de çok beklenen programı gerçekleştirdi. Gösteriye sadece dört dakika kala DOGE 0.69 $’lık fiyatından düşüş göstermeye başladı.

Açılış konuşması esnasında Musk, birkaç DOGE şakası yapmak için annesini sahneye davet eti. İkili, Anneler Günü hakkında konuştu ve anne Musk şunları söyledi:

Anneler günü hediyem için çok heyecanlıyım. Fakat hediyem umarım DOGE değildir.

Tahmin edebileceğiniz gibi Elon Musk’ın bu sözlere karşılığı ise, “öyle” oldu.

Elon Musk Dogefather!

Tesla CEO’su daha sonra SNL Show’un “Weekend Update” kısmında göründü ve sunuculardan kendisine “Dogefather” demesini istedi.

Bildiğiniz gibi Elon Musk, Dogefather ile ilgili bir tweet atmıştı.

Birçok kişi Musk’ın bu SNL Show‘a çıkması ile DOGE fiyatının 1 $’a kadar yükseleceğini düşünüyordu. Ancak gerçek, çok farklı bir noktaya gitti.

Dogecoin Pazar günü 0.437 $’a kadar geriledi. Anlık fiyatı ise 0.48 $ civarında. Yani DOGE, gün içinde %30’a varan bir düşüş göstermiş. Tahmin edebileceğiniz gibi Elon Musk, konu hakkında sessiz kalmayı tercih etti.

Popülarite Devam Edecek mi?

Yine de sadık DOGE hayranları, tokenin 20 Nisan tarihinde de düşüş gösterdiğine dikkat çekiyor. Dogecoin hayranları, o günü “Uluslararasını DOGE günü” yapmak için sosyal medyada kampanya düzenlemişti. Bildiğiniz gibi tarihler 20 Nisan’ı gösterdiğinde, DOGE 0.42 $’dan, 0.27 $’da kadar düşmüştü.

Reklamın iyisi kötüsü olmaz tarzında düşünen yatırımcılara göre, DOGE’un düşüşü çok da önemli değil. Blockchain ile desteklenen sosyal medya istatistik platformu LunarCrush’a göre, DOGE şovun ilk iki saatinde 64.595 kere sosyal medyada bahsedilmiş.

Bakalım, SNL Show sayesinde DOGE’un bu kadar insan tarafından tanınması, ilerideki fiyat hareketlerine nasıl bir etki yapacak.

Sizce Elon Musk, DOGE hakkında tweetler atmaya devam edecek mi?

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Altcoin Haberleri için: Altcoin Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version