Muhabbit

Snoop Dogg, Charles Hoskinson ile Cardano Ekosistemini Tartışacak!

Snoop Dogg ve Charles Hoskinson, 5 Nisan’da Cardano ekosistemi hakkında konuşacaklar.

snoop dog charles hoskinson

snoop dog charles hoskinson

Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson ve NFT’lere olan ilgisiyle tanınan ünlü hiphop yıldızı Snoop Dogg, birkaç gün içinde Cardano ekosistemi hakkında konuşucaklar.

Charles Hoskinson, 5 Nisan’da Cardano360’ta Cardano Ekosistemi hakkında konuşmak için Snoop Dogg ile buluşacak. Her iki taraf da Twitter hesaplarından bu etkinliğin gerçekleşeceğini doğruladı.

Snoop Dog Twitter üzerinden konu ile ilgili şunu söyledi:

Eğlenceli olacak!

snoop dog twıtter


Hoskinson, konu ile ilgili şunu söyledi:

Evet, 5’inde Snoop ile birlikte olacağım. Dünyadaki en iyi işe sahibim.

Efsanevi rapçi ve dünyadaki en tanınmış insanlardan biri olan Snoop Dogg, kripto para piyasasının NFT alanı ile ilgisi bilinen bir isim olarak öne çıkıyor.
Bored Ape Yacht Club’ın (BAYC) destekçisi olan Snoop, geçtiğimiz günlerde müzik temalı bir NFT projesi çıkardı.

Cardano Ağındaki İşlem Ücretleri Hızla Artıyor!

Cardano ağında işlem yapan kullanıcı sayısı artıkça işlem sayısı da artıyor. Bu durum da ağda yoğunluk yaşanmasına sebep oluyor. Yoğunluk yaşanan ağlarda da genellikle işlem ücretleri artar.

Cardano blok zincirindeki merkeziyetsiz uygulamalar (dApps) öne çıkmaya başladı. Ağdaki dApp’lerin kullanımı arttıkça ağdaki yoğunluk arttı. Cardano ağındaki işlem ücretleri 2021 yılı Ağustos ayında en fazla 0,66 dolara kadar çıkmıştı. 

O dönemden bu zamana kadar fiyat düşüşüne bağlı olarak işlem ücretleri de düştü. Şu an için Cardano ağında işlem ücreti yaklaşık olarak 0,5 dolara tekabül ediyor.

Henüz düşük olarak görülen bu ücretin kullanımdaki artışa ve blok zincirinde konumlandırılan projelerin çoğalmasına bağlı olarak çok daha yüksek miktarlara çıkabilir. Benzer bir sorun Ethereum ağında, NFT işlemlerinin artmasıyla birlikte yaşanmıştı. 

Detaylı Cardano Analizi İçin:

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version