Muhabbit

Solana SOL Fiyat Analizi 06.10.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Solana inceliyoruz. Solana grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

SOL Fiyat Analizi 1

SOL Fiyat Analizi 1

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizi serimizde Solana yani SOL grafiğini inceleyeceğim. Eylül ayının son günlerinde hazırladığım Solana fiyat grafiğini güncelleyeceğim. Ayrıca grafiğimizdeki güncel durumu teknik açıdan inceleyerek olası fiyat hareketlerinden faydalanmaya çalışacağız.

SOL Fiyat 6 Ekim 2022

30 dolar destek seviyesinin üzerinde işlem gören SOL, şu an 33,69 dolar seviyesinde bulunmakta.

SOL Grafik 6 Ekim 2022

Solana SOL fiyat grafiği 06.10.2022. 1 Günlük grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

TradingView aracılığıyla hazırladığım grafik, 1 günlük zaman dilimindedir. Grafiğimizde Binance borsasının SOL/USDT paritesini kullanıldım. Destek, direnç ve yükselen kanal yapısı bulunan grafiğimizin alt kısmında RSI (Relative Strength Index) Göreceli Güç Endeksi bulunmakta. Ayrıca grafik üzerinde bulunan yükselen kanal yapısının alt ve üst çizgisinden alınan tepkiler beyaz ok işaretleri ile belirtilmiştir.

SOL Analiz 6 Ekim 2022

Daha önceki fiyat analizlerimden bildiğiniz gibi destek ve direnç bölgelerimizi mor alanlar yardımıyla takip ediyoruz. Şu an 30 dolar destek seviyesinin üzerinde işlem gören SOL, yükselen kanal yapısının kırılımı ardından hedef bölgesine ulaşmış durumda. Yükselen kanal yapısının aşağı yönlü kırılmasıyla, bir kanal boyu düşüş beklenir. Grafikte görüldüğü gibi beklenti gerçekleşmiş durumda.

Geçmiş fiyat hareketlerine baktığımız zaman 30 dolar bölgesi güçlü bir destek seviyesi olarak çalışmakta. Bu seviyenin kaybedilmesi SOL fiyat grafiğine olumsuz yansıyacaktır. Bu nedenle grafiğimizi yakından takip edip, destek seviyesinin altına alarm kurmak mantıklı olacaktır. Güçlü destek seviyesinin üzerinde kaldığı sürece, direnç bölgeleri takip edilebilir. Direnç bölgelerinde risk ve kâr satışı yapmak, portföyümüzü koruyacaktır.

SOL Yorum 6 Ekim 2022

SOL grafiğindeki teknik göstergeleri ve olası hareketleri incelediğim fiyat analizimiz bu şekildeydi. Grafikte gelişmeler olduğu takdirde grafiğimizi güncelleyeceğim.

Daha fazla SOL analizi, haberi ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde SOL/USDT hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version