Muhabbit

Solana SOL Fiyat Analizi 23.09.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Solana inceliyoruz. Solana grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

SOL Fiyat Analizi 1

SOL Fiyat Analizi 1

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizi serimizde Solana yani SOL grafiğini inceleyeceğim. Fiyat analizi serimize yeni eklediğimiz Solana grafiğini detaylı bir şekilde değerlendireceğiz. Grafiğimizi günlük zaman diliminde inceleyerek olası fiyat hareketlerinden yararlanmaya çalışacağız. Sizleri çok fazla bekletmeden fiyat analizi yazımıza geçelim.

SOL Fiyat 23 Eylül 2022

Binance borsasının SOL/USDT paritesine göre ATH (All Time High) seviyesi 259,9 dolar olan SOL, zirvenin %87,8 oranında gerisinde işlem görmekte. SOL, şu an 31,7 dolar seviyesinde bulunmakta.

SOL Grafik 23 Eylül 2022

Solana SOL fiyat grafiği 23.09.2022. 1 Günlük grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

Binance borsasının SOL/USDT paritesini kullanarak hazırladığım grafik 1 günlük zaman dilimindedir. TradingView aracılığıyla hazırladığım grafiğin üzerinde destek, direnç ve yükselen kanal yapısı bulunmakta. 19 Ağustos 2022 tarihinde kırılan yükselen trend çizgimizin alt ve üst çizgisinden alınan tepkiler beyaz ok işaretleri ile belirtilmiştir. Ayrıca grafiğimizin alt kısmında RSI (Relative Strength Index) Göreceli Güç Endeksi bulunmaktadır.

SOL Analiz 23 Eylül 2022

SOL grafiğinde takip ettiğim destek ve direnç bölgeleri mor alanlar ile belirtilmiştir. Destek ve direnç bölgeleri kadar yükselen kanal yapısı da oldukça önem teşkil etmekte. Yükselen kanal yapısı 38,5 dolar seviyesinde kırıldı ve şu ana kadar %20 oranında değer kaybedildi. Yükselen kanal yapısının aşağı yönlü kırılmasıyla, bir kanal boyu düşüş beklenir. Şu an formasyon hedefi olan bir kanal boyu düşüş gerçekleşmiş durumda.

Bulunduğumuz seviye güçlü destek seviyesi olarak çalışmakta. Fiyatın, 30 dolar seviyesinden aldığı tepkilere baktığımız zaman güçlü bir alıcı bölgesi olduğunu anlıyoruz. Bu seviyeden açılan pozisyonların zarar kesme seviyesi, destek bölgesinin altında olacaktır. Hedef seviyesi olarak ise direnç bölgeleri takip edilebilir.

SOL Yorum 23 Eylül 2022

SOL grafiğindeki teknik göstergeleri ve olası hareketleri incelediğim fiyat analizimiz bu şekildeydi. Grafikte gelişmeler olduğu takdirde grafiğimizi güncelleyeceğim.

Daha fazla SOL analizi, haberi ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde SOL/USDT hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version