Muhabbit

Solana Ignition Etkinliğinde Ödüller Dağıtılmaya Devam Ediyor!

Sanal ortamda gerçekleşen etkinlik 8 Ekim 2021 tarihine kadar devam edecek.

solana muhabbit

solana muhabbit

Solana tarafından geçtiğimiz dönemde duyurulan Ignition etkinliği ile geliştiricilere ödüller dağıtılıyor. Sanal ortamda gerçekleşen etkinlik 8 Ekim 2021 tarihine kadar devam edecek.

Global bir hackathon olarak duyurulan etkinlikte birçok farklı alanda geliştiricilere ödüller dağıtılıyor. Solana Capital tarafından desteklenen etkinlikte geliştiriciler için ödüller sunulurken, ekosistem için bir katalist oluşturulması amaçlanıyor.

Toplamda 5 Milyon $ ödül bulunan etkinlikte, geliştiriciler inovasyon ve ekosistem gelişimi için önerilerini ve projelerini ortaya koyuyor.

Solana tarafından ortaya konan dördüncü hackathon olarak öne çıkan Ignition etkinliğinden bir önceki etkinlikte toplamda 13,000 katılımcı ile 326 farklı proje ortaya konmuştu. DeFi için özel oluşturulan farklı bir hackathonda ise 3.000 katılımcı ile 82 farklı proje ortaya çıkmıştı.

Solana üzerinde bulunan birçok uygulama da kendileri ile entegrasyon sunulması halinde projelere ekstra ödüller sunuyor. Raydium, Slope Finance, Mango, Serum, Pyth Network, Solend ve Stardust’ı sayabileceğimiz bu destek paketinde geliştiriciler, ortaya koydukları projelerde entegrasyon sağlamaları halinde ekstra ödüller kazanabiliyor.

Round 2 İçin Ödül Havuzu Arttı

Solana Grant Round 2’de 50,000 $ olan ödül havuzu, Raydium Protocol, Slope Finance ve Project Serum tarafından sunulan ekstra destek ile birlikte 100,000 $’a çıktı.

https://twitter.com/DoraHacks/status/1441791565718966279

Etkinliğe konuşmacı olarak katılan önemli isimler arasında FTX CEO’su Sam Bankman-Fried, Circle CEO’su Jeremy Allaire, Meltem Demirors, Crypto Cobain, Ali Yayha, 0xMaki ve Jeo McCann bulunuyor.

Blockchain ağları tarafından düzenlenen hackathon etkinliklerini takip ediyor musunuz?

Blockchain haberleri için: Blockchain Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Son Yazılar

Exit mobile version