Muhabbit

Solana, New York’ta Mağaza Açmak İçin Hazırlıklara Başladı!

Popüler kripto para birimi Solana, New York’ta mağaza açmak için hazırlıklara başladı.

Popüler kripto para birimi ve blok zinciri Solana, New York’ta mağaza açmak için hazırlıklara başladı. Solana Spaces adlı yeni mağaza Hudson Yards’da bulunacak ve Solana Vakfı iş birliği içinde çalışmalar yürütecek.

Hatırlayacağınız üzere Solana Labs geçtiğimiz aylarda da önemli bir hamlede bulunarak, Android mobil uygulamaları, duvarları ve oyunları geliştirmek için araçlar sağlayan ve ayrıca merkeziyetsiz bir uygulama mağazası içeren Solana Mobile Stack (SMS) yazılım kitini kullanıcılara tanıtmıştı. Solana şirketi ayrıca 2023 yılının başında piyasaya sürülecek Android işletim sistemine sahip akıllı telefon olan Saga’yı da kullanıcılarına tanıtmıştı.

Aynı zamanda popüler NFT koleksiyonu Bored Ape Yacht Club de Los Angeles’ta Bored Ape temalı bir restoran açacağını kamuoyuna duyurmuştu.

Solana Mağazası Kültür Merkezi ve Elçilik Olarak Tasarlandı!

Solana, Twitter hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımda şu ifadelerde bulundu:

“Mağazanın içinde Solana’nın nasıl çalıştığını, Web3’ün ne olduğunu öğreneceksiniz. Mağaza Solana için bir kültür merkezi ve elçilik olarak tasarladı.”

Solana

Solana Spaces mağazası, özel olarak belirlenen 30 kişilik bir grubun incelemesini için kapılarını açmıştı. Ancak, mağazanın tam olarak resmi açılışı gerçekleşmedi. Solana’nın açılacak olan teknoloji mağazasında Solana’nın nasıl çalıştığı ve Web3 hakkında bilgilendirmeler yapılacak. Kültür merkezi ve elçilik olarak tasarlanan bu Solana mağazası tüketicilere belirli miktarda Blanksoles spor ayakkabısı ve Solana markalı ürünleri müşterilerine sunacak.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz

Son Yazılar

Exit mobile version