Muhabbit

Solanium (SLIM) Raydium’da İşlemlere Başladı! Beklenen Airdrop!

Solanium (SLIM), Raydium (RAY) üzerinde işlemlere başladı.

raydium

raydium

Solanium (SLIM), Raydium (RAY) üzerinde işlemlere başladı.

Merkezsiz borsa Raydium, beklenen Solanium (SLIM) listelemesini gerçekleştirdi.

Solana üzerinde çalışan bir AMM Protokolü olarak öne çıkan Raydium, geçtiğimiz günlerde airdrop gerçekleştiren Solanium için likidite havuzunu açtı.

Platform üzerinde işlemlere başlayan SLIM için oluşturulan parite ise SLIM/SOL olarak belirlenmiş durumda.

Raydium üzerindeki ilk izinsiz likidite havuzu olarak öne çıkan Solanium havuzu, platformda bir ilki gerçekleştirmiş oldu.

Katılımcılara Airdrop Gerçekleşti

Solana üzerinde gerçekleşen Solanium “airdrop”u birçok kişinin katılımıyla gerçekleşti. Ödüllerin dağıtılmasının ardından kısa bir süre sonra ise Raydium listelemesi gerçekleşmiş oldu.

İzinsiz Likidite Havuzları Başladı

Geçtiğimiz gün gerçekleştirdiği duyuru ile Raydium, izinsiz likidite havuzlarını kullanıma açmıştı. Solana ekosistemi üzerinde geliştirilen proje sayısı ve aynı zamanda geliştirici sayısının da artması sebebiyle isteyen her projenin likidite havuzu açmasına imkan tanıma kararı alan Raydium, bir onay gerekmeksizin likidite havuzları oluşturulmasına izin verecek.

Bu sayede Raydium üzerinde yeni birçok likidite havuzu açılmış olacak. Ek olarak Raydium üzerinde oluşturulan havuzlar Serum borsası için de likidite sağlamış olacak.

RAY ve SLIM Nasıl Alınır

Raydium tokeni RAY ve Solanium (SLIM) halihazırda Raydium üzerinde satın alınabiliyor. Ek olarak RAY, FTX borsasında da işlem görmekte. Raydium üzerinden RAY ve SLIM almak için yukarıdaki makalemizi inceleyebilirsiniz.

Solanium “airdrop”una katılmış mıydınız?

DeFi Haberleri için: DeFi haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Bu haber sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version