Muhabbit

SolDate’in (DATE) Token Satışı Intersola Üzerinde Olacak!

Solana ağı üzerinde olan DATE’in ön satışı Intersola platformu üzerinde gerçekleşecek!

SolDate Muhabbit

SolDate Muhabbit

Solana ağı üzerinde olan merkeziyetsiz fon toplama platformu Intersola, bugün bir duyuru yaptı. Yapılan duyuruya göre SolDate (DATE) Token satışı, Intersola üzerinde gerçekleşecek.

Intersola Twitter

Intersola DATE token satışını, özel satış ve halka açık satış olarak 2 ayrı şekilde gerçekleştirecek. Özel Satış 10 Eylül’de, Halka Açık Satış ise 15 Eylül’de olacak. Satış başladığında, ISOLA stake edenler ve SolDate “whitelist”te olan kullanıcıların garanti olarak alabilecekleri bir miktar olacak. Bununla birlikte kullanıcıların 20 dakika süresi olacak. 20 dakikadan sonra satılmayan “token” olursa, diğer tur başlayacak ve “token”ları ilk almak isteyen alabilecek.

Özel Satışa (Private Sale) Nasıl Katılırım?

Özel Satış, 10 Eylül’de saat 15:00’da gerçekleşecek. Toplam 10 milyon token, 0.027 USD fiyattan satışa sunulacak. Satış gerçekleştirildikten sonra “token”ların sadece %20’sinin kilidi açılacak ardından her ay %20’si açılmak üzere bu döngü devam edecek. Özel Satışa katılmak için 2 şarttan 1’ini sağlamanız yeterli olacak.

Halka Açık Satışa (Public Sale) Nasıl Katılırım?

Halka Açık Satış 15 Eylül saat 15:00’da gerçekleşecek. Toplam 2 milyon token, 0,029 USD fiyattan satışa sunulacak. Satış gerçekleştikten sonra kullanıcıların “token”larını istediği zaman satılabilecek. Satış gerçekleşmeden 24 saat önce ISOLA “token”larınızı stake etmeniz satışa katılabilmeniz için yeterli olacaktır.

DATE Token Nedir?

Solana üzerinde olan DATE Token, SolDate uygulamasının temel bileşenidir. SolDate’in tüm sistemin yönetim “token”ı olarak işlev görecektir. Cüzdanında DATE Token bulunduran herkes, uygulamanın tüm özelliklerine erişebilecek.

İlginizi çekebilir:

Soldate Nedir?

Soldate Türkiye Telegram grubu için tıklayınız..

Daha fazla haber için : Öne Çıkanlar

Haberlere anında ulaşmak ve daha fazla bilgi için Telegram grubumuza katılabilirsiniz…

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version