Muhabbit

Son 24 Saatte 3,5 Milyar Dolarlık Fon Likide Edildi!

BTC’nin sert düşüşünden sonra bir çok kullanıcı tasfiye edildi!

Likidasyon-Muhabbit.jpg

Likidasyon-Muhabbit.jpg

Kripto para veri analiz platformu Bybt.com verilerine göre, 372.353’den fazla “trader”, kaldıraçlı işlemlerde likide edildi. Son 24 saat içinde likidasyon olan en büyük pozisyon ise Huobi borsasındaydı. Huobi’de likidasyona uğrayan BTC pozisyonu yaklaşık 43,7 milyon $ değerindeydi.

Toplam Likidasyon

Bitcoin fiyatı 60,000 $’lardan 30,000 $’lara düştükten sonra hızlı bir şekilde yükselmeye devam etti. 30,000$’lardan soluksuz şekilde 52,000 $’lara gelen BTC fiyatı, kripto para severleri de heyecanlandırdı. Dün BTC tarafında sert bir düşüş yaşandı. Biliyorsunuz ki kripto para piyasasının kalbi BTC’dir. Bununla birlikte “altcoin”lerde bu düşüşten etkilenip genel olarak yaklaşık %25’lere yakın düşüşler yaşadı.

Geçtiğimiz dönemde de kripto para borsalarında daha yüksek tasfiye miktarlarına rastlamıştık. Bununla birlikte 2 ay önce BTC 62,000 $’lardan 50,000 $’lara düştüğünde de bir günde 10 milyar $ değerinde fon likidasyona uğramıştı.

BTC Günlük Mum Grafiği

Bugün ise BTC fiyatı 42,000 $’dan destek almış gibi gözüküyor. Bu düşüşün devam etmeyeceği anlamına gelmiyor. Bununla birlikte son 24 saatte 3,2 milyar dolarlık fon likide edilmiş durumda. Grafikte görüldüğü üzere Bitcoin 2 ay içinde %80’e yakın yükselmiş. Geçtiğimiz ay oldukça iyi bir performans gösteren BTC acaba şu noktadan sonra ne yapacak ? Hep beraber izleyip öğreneceğiz.

“Coin”lere Göre Edilen Likidasyon Miktarları

Son olarak geçtiğimiz 24 saatte kullanıcılar yaşanan tasfiyeler ile birlikte 1,41 milyar $ değerinde BTC, 887 milyon $ değerinde ETH, 214 milyon $ değerinde XRP, 79 milyon $ değerinde FIL, 72 milyon $ değerinde DOGE, 72 milyon $ değerinde SOL , 67 milyon $ değerinde EOS, 50 milyon $ değerinde ADA ve 50 milyon $ değerinde DOT kaybına uğramış oldu.

Detaylı BTC Analizi İçin:

BTC ANALİZİ

Daha fazla haber için : Öne Çıkanlar

Daha fazla Bitcoin haberi için : Bitcoin

Haberlere anında ulaşmak ve daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız Telegram grubumuza katılabilirsiniz..

Son Yazılar

Exit mobile version