Muhabbit

Binance Para Çekme İşlemlerini Açtı! Bu Son Olacak Mı?

Binance para çekme işlemlerini açtı ama bu son olacak mı?

binance muhabbit

binance muhabbit

Kripto para dünyası en heyecanlı günlerinden birini yaşıyor. Domino taşı gibi birbirini etkileyen olaylar dizisi yaşandı. Önce Elon Musk, sosyal medya platformu Twitter üzerindeki hesabının biyografisine #Bitcoin eklemesi yaptı, sonrasında Bitcoin’in fiyatı yaklaşık %15 oranında arttı ki bu da 6 bin dolar civarında olmakta.

Bu olayın ardından kripto para dünyasına yeni giriş yapan yatırımcılardan, küresel kripto para borsası Binance’i seçenler, borsa üzerinde bir yoğunluğa sebebiyet verdi ve para çekme işlemleri askıya alındı.
20 dakikalık askıya alınma sonrasında açılan işlemler sadece 10 dakika sürdü. Ardından bu kez de sistemsel arızalar nedeniyle işlemler, yaklaşık 40 dakika kadar kapalı kaldı.

https://twitter.com/cz_binance/status/1355121880810745860?s=20

Binance CEO’su CZ’nin sosyal medya platformu Twitter üzerinden anbean güncellemeleri paylaştığı arıza giderildi. Ancak birçok kripto para yatırımcısı bu arızanın tekrarlanmayacağı konusunda emin değil.

Kripto para dünyasından birçok isim, küresel kripto para borsası Binance’in sistemini yenilemeye gerekli bütçe ayırmadığını ifade ediyor. Bitcoin’in boğa sezonunda borsanın olayı iyi yönetemediği de düşünülmekte.

Daha fazla borsa haberi için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.



Son Yazılar

Exit mobile version