Muhabbit

SON DAKİKA! Binance’dan Japon Ortaklıklar!

Binance, Z Corp ve TaoTao ile stratejik ortaklık görüşmelerine başladıklarını duyurdu.

Dün sabah saatlerinde Binance’ın Japonya marketinden adım adım çıkacağı haber yayılmışken gece yarısı gündeme bomba gibi düşen bir haberle karşınızdaydık. Dün gece yarısı coindesk, cointelegraph gibi birçok kripto borsa haber sitesinden önce yayınladığımız haberin resmî açıklaması geldi!

17 Ocak yani bugün resmî açıklamanın geleceğine önceki haberimizde zaten değinmiştik, haberimizden birkaç saat sonra da Binance, Eski adı Yahoo Japonya olarak bilinen Z Holdings Corporation’ın bir alt kuruluşu olan Z Corporation Inc. (Z Corp) ve Z Corp’un portföy şirketi olarak bilinen Japon lisanslı Kripto para birimi borsası Tao Tao Inc. ile stratejik ortalıklık görüşmelerine başladıklarını duyurdu!

Ayrıca Binance, stratejik ortaklık görüşmeleri devam ederken Japonya’daki kullanıcıları için trading hizmetlerinin başlamasını sağlamak için kolları sıvadığını, en yeni güncellemeleri ve teknolojilerini lisanslayarak Japon marketindeki yasal düzenlemelere uyum sağlayabilmek adına Finansal Hizmet Ajansı ile (Financial Service Agency) çalışacaklarını iletti.

Son Yazılar

Exit mobile version