Muhabbit

Son Dakika: Coinbase ve MicroStrategy’den İş Ortaklığı!

Coinbase ve MicroStrategy ortaklık kuruyor!

Son dakika

Coinbase Pro’nun Twitter üzerinden paylaştığı bilgilere göre, Coinbase ve MicroStrategy, stratejik bir ortaklık peşinde.

Bugün yazılmış olan blog yazısında, Coinbase, MicroStrategy’nin sahip olduğu Bitcoin’lerin icra durumunu yerine getirecek. Coinbase’in söylemlerine göre, gelişmiş platformu ve OTC servisini kullanarak, MicroStrategy adına önemli miktarlarda BTC satın almış ve bu satın alımı piyasayı yönlendirmeden yapabilmiş.

Bunu nasıl başardıklarını şöyle açıklıyorlar:

Sistem, tek büyük bir siparişi alır ve bu siparişi birden çok parçaya bölerek işleme koyar. Bu tür akıllı sipariş yönlendirme, ticaretin piyasaya olan etkisini en aza indirir ve genel ticaret boyutunu gizlemeye yardımcı olur.

Bu arada, bu teknolojiden yararlanan MicroStrategy, satın almanın başladığı fiyattan daha uygun bir ortalama fiyata da ulaşmış. Kesin sayılar ile konuşacak olursak, MicroStrategy 4.25 milyon $’lık bir tasarruf elde etmiş durumda.

Coinbase’e göre daha fazla şirket fonlarını çeşitlendirmek isterse, onlara hizmet vermeye hazırlar. Düşüncelerine göre, MicroStrategy gibi firmaların kripto alanına ilgi göstermesi, kripto ekonomosini büyütmede çok önemli bir durum.

Daha fazla Borsa Haberi için: Borsa Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version