Muhabbit

Cryptocom MCO’un Fişini Çekiyor! Elinde Olanlar Dikkat!

Yapılan açıklamada tek bir kripto para üzerinden devam kararı alındığını belirten yetkililer, Crypto.com uygulaması üzerinden “swap” işleminin kolayca gerçekleştirilebileceğini açıklamış durumda.

cryptocom kripto para

Crypto.com az önce yaptığı duyuru ile birlikte MCO Token’in sonlandırılacağını duyurdu.

https://twitter.com/cryptocom/status/1290174946732175362

Platformun kendi ağı üzerinde çalışacak olan CRO Token’e (CRO) çevirileceği duyurulan MCO Token’ler aktivasyonunu yitirecek. Yapılan açıklamada tek bir kripto para üzerinden devam kararı alındığını belirten yetkililer, Crypto.com uygulaması üzerinden “swap” işleminin kolayca gerçekleştirilebileceğini açıklamış durumda.

1 MCO için yüzde 20 bonus ile birlikte toplamda 33.1726 CRO verileceğini açıklayan Crypto.com, mainnetin başlatılması ile birlikte tek bir coin üzerinden devam edileceğini belirtti.

Bildiğiniz üzere platformun iki farklı coini bulunuyor.

Bugünden başlayarak 2 Kasım’a kadar gerçekleştrilebilecek takas işlemleri sonucunda tüm MCO Token’lar CRO Token’a dönüştürülmüş olacak.

İşlemler Crypto.com uygulaması üzerinden hızla gerçekleştirilebilmekte. Swap programı ile ilgili tüm detaylara burada bulunan makaleden ulaşabilirsiniz.

Duyurunun ardından MCO Token yüzde 40’lara varan bir artış yakalamış durumda. An itibariyle ise MCO 5.5 $ seviyelerinden işlem görmekte.

Son Yazılar

Exit mobile version