Muhabbit

Son Dakika! FTX Coinbase Hissesini Senedini Halka Arz Öncesi Listeledi!

Kripto türev borsası FTX, Coinbase hisse senedini halka arz öncesi listeledi.

Son dakika

Kripto türev borsası FTX, Coinbase hisse senedini halka arz öncesi listeledi.

Geçtiğimiz gün erken listelemenin sinyali FTX CEO’su Sam Bankman Fried tarafından verilmişti.

CBSE/USD

Bankman Fried geçtiğimiz gün Coindesk’e verdiği demeçte, Coinbase’in tokenize hisse senedini erkenden listeleyebileceklerini açıklamıştı.

SEC tarafından olumlu bir duyum almalarının ardından listelemeyi hızla gerçekleştireceklerinin altını çizen FTX CEO’su, ekibin listeleme üzerinde çalıştıklarını açıklamıştı. Bugün erken saatlerde gelen listeleme ise FTX’in SEC’ten olumlu bir haber aldığı anlamına gelebilir.

Bildiğiniz üzere Coinbase geçtiğimiz günlerde halka arz için gerekli S-1 Formu’nun SEC’e iletildiğini açıklamıştı. Messari ise halka arz ile ilgili Coinbase ücretlendirmeleri ve elinde bulundurduğu varlık miktarından yola çıkarak bir değerleme tahmininde bulunmuştu. Messari’ye göre Coinbase’in değerlemesi 28 Milyar $ civarında olmalıydı.

Halihazırda FTX üzerinde işleme başlayan Coinbase hisse senedinin anlık fiyatı ise 241 $ civarında seyrediyor. 120 $ seviyelerinden açılan ve 296 $ seviyelerine kadar yükselen kripto para borsası hissesi, 241 $ seviyelerinde tutunmuş gibi görünüyor.

Halka arz henüz SEC tarafından onaylanmamış olduğundan 241 $’lık fiyat bir ön değerleme olarak tanımlanabilir. Coinbase’in değerlemesi ile ilgili halen het bir bilgi bulunmuyor.

Borsa haberleri için: Borsa Haberleri

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version