Muhabbit

Son Dakika! Thodex’ten Açıklama Geldi!

Thodex’in resmi internet sitesi ve Twitter adresi üzerinden bir açıklama yayımlandı.

Thodex Muhabbit

Yaklaşık bir haftadır kullanıcılarından çeşitli problemlerin özellikle sosyal mecralarda dile getirildiği Türkiye merkezli kripto para borsası Thodex sosyal medya platformu Twitter üzerinden bir açıklama yaptı.

Bilindiği üzere yaklaşık iki gündür kullanıcılarının işlem yapamadığı borsa, bir “bakım çalışması” nedeniyle işlemleri durdurduğunu açıklamıştı.

Açıklamanın ardından Thodex kurucusu ve CEO’su Fatih Faruk Özer’in yurt dışına çıktığı haberi gündeme bomba gibi düşmüştü. Bununla birlikte CEO’nun sosyal medya platformlarındaki hesaplarını kapattığı veyahut tüm paylaşımlarını kaldırdığı gündeme geldi. Endişeleri devam eden borsa kullanıcıları resmi bir açıklama beklediklerini sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlar ile dile getirmeye devam ediyorlardı.

Tüm bu gelişmelerin üzerine Thodex kurucusu ve CEO’su Fatih Faruk Özer imzası ile resmi siteden ve Twitter üzerinden yapılan açıklamada hiçbir kullanıcının mağdur olmayacağı belirtilerek şu açıklama yapıldı:

Thodex

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version