Muhabbit

SON DAKİKA! TRONSCAN’de Sorun Mu Var?

İşlemler gerçekleştirilse dahi gözlenemiyor. Sorun TRON ağında mı? Açıklama gelecek mi?

tron

TRON ağında tüm dünyada gözlenen bir sorun meydana geldi. Farklı kripto para borsalarını kullanan yatırımcılar, işlemlerinin yapılamamasından şikayetçi. TRONSCAN üzerinde meydana geldiği düşünülen sorun nedeniyle kripto para borsaları TRONSCAN verilerini alamıyor. Verilerin alınamaması nedeniyle transfer edilen kripto paralar ağda görünemiyor hâliyle kullanıcıların bakiyelerine eklenmiyor.

TRONSCAN’de 502 hatası alan yatırımcı, Kaynak Twitter

Dünyanın farklı yerlerinden birçok yatırımcı, sosyal medya platformu Twitter üzerinde TRON ağında meydana gelen sorunu konuşuyor. “502 Bad Gateway” hatası alanların yanı sıra birçok yatırımcı transfer ettiği parayı görememekten şikayetçi.

https://twitter.com/javaaa7/status/1366424112768385031?s=20

Tüm bu sorunlara ve şikayetlere rağmen TRON cephesinden hâlâ bir açıklama gelmedi. Açıklama geldiğinde güncellenecektir.

GÜNCELLLEME:
TRON cephesinden herhangi bir açıklama yapılmadı ancak sorun giderildi. Ağdaki yoğunluk nedeniyle işlemler yavaş da olsa gerçekleşiyor.

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version