Muhabbit

Sony.eth Alan Adı, 48 ETH’ye Satın Alındı!

ENS Alan Adlarına Olan İlgi Artıyor!

OpenSea’nin verilerine göre, Ethereum Name Service (ENS) toplayıcısı olarak bilinen Sunnybay.eth, Sony.eth alan adını 48 ETH’ye karşılığında satın aldı.

Söz konusu bu satışta teklif verilmesiyle satılması ise bir oldu. Sony.eth alan adını satın alan Sunnybay.eth’nin ayrıca ipad.eth ve coke.eth gibi birkaç başka ENS markasına da sahip olduğu biliniyor.

Ethereum Name Service (ENS) cüzdan adresleri, hash’ler ve makine tarafından okunabilir diğer tanımlayıcılar için bir adlandırma hizmeti olarak karşımıza çıkmaktadır. Okunması zor olan veri dizilerini, kolayca okunabilir adreslere çevirir. Web siteleri için kullanılan Alan Adı Hizmetine (DNS) benzer olarak çalışmaktadır.

Ethereum Name Service (ENS) toplayıcısı olan Sunnybay.eth, satın aldığı bu ENS ile varsayılan blok zinciri adresiyle arasındaki token alışverişini kolaylaştırmayı hedeflemektedir. Bu ENS’ler ise sadece OpenSea gibi NFT pazar yerlerinde satışa sunulmaktadır.

ENS Alan Adlarına Olan İlgi Artıyor!

ETH

Üç basamaklı ve dört basamaklı alan adlarının az miktarda olması son zamanlarda ENS’leri oldukça popüler hale getirdi. Bunun en büyük göstergesi ise 72.000 dolarlık Sony.eth satışı oldu. 000 ila 999 arasında 1.000 adet üç basamaklı ENS ve 0000 ile 9999 arasında ise 10.000 adet dört basamaklı ENS adı bulunmaktadır. İki kategori için toplam arz, onları tipik NFT koleksiyonlarına benzer kılmasıyla ön plana çıkmaktadır. ENS alanı 000.eth, 2022 yılının Temmuz ayı başlarında 300 ETH’ye satılmıştı.

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version