Muhabbit

Sosyal Medya Bağlantılarını Tek Bir Sayfada Birleştiren Platformdan, NFT Adımı Geldi!

Kullanıcılar, sahip oldukları NFT’leri sergilemek için bir NFT galerisi oluşturulabilecek.

Linktree-NFT-Muhabbit

Linktree-NFT-Muhabbit

İçerik oluşturucuların tüm sosyal medya bağlantılarını tek bir sayfada birleştirmelerine imkan sağlayan Linktree, platformunda NFT’leri kullanmaya başlıyor.

Platforma yeni eklenen özellikler arasında, kullanıcıların sahip oldukları NFT’leri sergilemelerine olanak tanıyan bir NFT galerisi oluşturulabilecek. Bunun yanında NFT profil resimleri, arka plan resimleri ve sadece NFT’ye sahip olan ziyaretçiler tarafından açılabilen özellikler ekleneceği belirtiliyor.

İlginizi çekebilir: NFT Nedir?

Belirtilen bu özelliklerin kullanılmasının yanında, NFT pazar yeri OpenSea koleksiyonuna etkileşimli bir bağlantı eklemenin de aktif olacağı söyleniyor. Bu durumu açıklayan platform, sayfa ziyaretçilerinin bağlantının üzerine geldiğinde, OpenSea sayfasının bir ön izlemesini görebileceği belirtiliyor.

Tüm bu özelliklerin kullanılması için Linktree kullanıcılarının, platformdaki NFT’leri doğrulamak üzere MetaMask uygulamasını kullanması gerekecek.  

İlginizi çekebilir: MetaMask Nedir Nasıl Kullanılır?

LinkTree

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan OpenSea İş Geliştirme Başkan Yardımcısı Ryan Foutty şu ifadelere yer verdi:

“Yeni entegrasyon, kullanıcıların oluşturdukları veya topladıkları çalışmaları artık Linktree’de belirgin bir şekilde görüntülemelerine olanak tanıyor. Linktree entegrasyonunun NFT’lere ulaşmayı çok daha sorunsuz ve ilgi çekici hale getirmesinden heyecan duyuyoruz.”

NFT’ler Aktif Şekilde Kullanılmaya Başladı

Bilindiği üzere son zamanlarda birçok sosyal medya şirketi, NFT alanında adımlar atmaya başladı. Örneğin bazıları, profil resimlerinde ve diğer entegrasyonlarda NFT’leri aktif olarak kullanıyor.

Son olarak bu ay içinde Meta, dijital koleksiyonları ABD’deki seçkin bir içerik oluşturucu grubu üzerinde test etmeye başladı. Yine bu yılın başlarında Twitter, OpenSea API’si tarafından da desteklenen bir NFT profil resmi özelliği başlattı.

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version