Muhabbit

Sosyal Medya Platformu Telegram, Yeni Hizmetini Duyurdu!

Popüler sosyal medya ve haberleşme platformu Telegram, kullanıcılarına farklı hizmetler sunmak için çalışmalarını hızlandırdı.

Popüler sosyal medya ve haberleşme platformu Telegram, kullanıcılarına farklı hizmetler sunmak için çalışmalarını hızlandırdı. Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz aylarda popüler sosyal medya ve haberleşme platformu Telegram, uygulama üzerinde kripto para gönderme özelliğini başlattığını tüm kamuoyuna duyurmuşu. Söz konusu bu özellikle birlikte kullanıcılar, uygulama üzerinden yapacakları işlemlerde herhangi bir ücret ödemeden diğer platform kullanıcılarına kolaylıkla TON gönderme imkanı bulmuştu. Ayrıca yine kullanıcılar tarafından eklenen cüzdan botuyla Bitcoin satın alma şansına da sahip olmuşlardı.

Telegram CEO’su Pavel Durov bu kez ise, platform kullanıcı adlarını ve kanal bağlantılarını NFT olarak piyasaya sürmeyi önererek, açık artırma platformu üzerinde çalıştıklarının sinyallerini verdi.

Pavel Durov, 651.000 abonesi olan kişisel Telegram kanalına 22 Ağustos 2022 Pazartesi günü yaptığı bir paylaşımda, rezerve edilmiş Telegram adreslerinin NFT olarak açık artırmaya çıkarılabileceğini ifade etti. Durov açıklamalarının devamında şu ifadelerde bulundu:

“TON bu sonuçları elde edebildiyse, açık artırma için ayrılmış “@” kullanıcı adlarına grup ve kanal bağlantılarını da ilave edersek 700 milyon kullanıcısıyla Telegram’ın ne kadar başarılı olabileceğini bir düşünün.”

Pavel Durov

Telegram, Web3 İçin Çalışmalara Başlıyor!

Durov açıklamalarına TON’u açık artırma planı içinde kullanmalarının, ölçeklenebilirlik ve hız açısından fayda sağladığını ekleyerek, önümüzdeki haftalarda Telegram’a Web3 ekleme planları olduğunun da altını çizdi.

İlginizi Çekebilir:Tinder, Web3 Çalışmalarını Rafa Kaldırdı!

Daha fazla Blockchain Haberleri içinBlockchain Haberleri

Daha fazla Altcoin Haberleri içinAltcoin Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz

Son Yazılar

Exit mobile version