Muhabbit

Square Enix ve Enjin Ortaklığında, Polkadot Tabanlı NFT’ler Piyasaya Sürülecek!

Square Enix ve Enjin, NFT’ler için güçlerini birleştirdi

NFT sektörü büyümeye devam ederken, Square Enix ve Enjin’den önemli bir ortaklık haberi geldi. Japonya merkezli oyun geliştiricisi şirket Square Enix ve Enjin, Polkadot tabanlı Final Fantasy NFT‘lerini piyasaya sürmek için hazırlıklara başladı.

2023 yılında piyasa sürülmesi beklenen bu NFT’ler tamamen dijital dünyaya bağımlı da olmayacak, Square Enix’in Orijinal PlayStation oyunu olan Final Fantasy’i yansıtan kartlar ve oyuncaklar da bulunacak.

NFT Ticaret Kartları Paket Başına 4 Dolardan Satışa Sunulacak!

Square Enix’in 2023 yılında satışa çıkaracağı bu NFT kartları ise paket başına 4 dolara satışa sunulacak. Enjin tarafından Polkadot blok zinciri üzerine kurulu Efinity platformunda basılacak. Bu NFT ticaret kartlarının üzerinde ise NFT’ler için oluşturulmuş özel kodlar da yer alacak.

Şirket ayrıca 2023 yılının Kasım ayında oyunun önemli yıldızlarından biri olan Clous Strife’ın Limited Edition ürünlerini satışa çıkarmayı planlıyor. Bu ürünler ise 2 kategori şeklinde satışa sunulacak olup, birinci gruptaki ürünler standart olup 130 dolardan, ikinci gruptaki ürünler “Digital Plus Edition” olup 160 dolardan satışa sunulacak. İkinci gruptaki ürünlerde, birinci gruptaki ürünlere ek olarak birden fazla NFT kodu yer alacak.

Square Enix ve Enjin Yıllar Önce de Birlikte Çalışmışlardı!

Enjin CTO’su Witek Radomski konuyla ilişkili olarak yaptığı açıklamada, yıllar önce de Square Enix ile Final Fantasy 4 oyununun web sitesi üzerine çalışmış olduklarını vurgularken, bu seferki yeni ortaklığın NFT olan ilgiyi karşılamak için olduğunu ifade etti.

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version