Muhabbit

Stack, Genç Kripto Para Meraklılarına Yönelik Yeni Bir Girişim Başlatıyor!

Şirket, genç yatırımcıların kripto para alanında eğitim alabilmeleri için yeni bir girişim başlatıyor.

Mobil yazılım şirketi Stack, genç kripto para meraklılarına Reddit ve TikTok gibi sosyal medya platformlarında iyi eğitim alternatifleri sunmak amacıyla “GEN Z” adında yeni bir girişim başlatıyor.

Ebeveyn denetimleriyle birlikte gelecek olan uygulama, “Küçüklere Tekdüzen Transferler Yasası” uyarınca düzenlenecek. Ayrıca ebeveynlere ve yasal vasilere, gençler 18 yaşına gelene kadar hesap ve varlıklarının sahipliğini sürdürmelerine izin verecek.

Stack CEO’su Will Rush kısa süre önce yaptığı açıklamada, yeni uygulamaya yoğun bir talep olduğunu belirtti. Ayrıca, çevrim içi olarak sunulan eğitim içeriğinin genellikle sosyal medya veya blog gönderileri aracılığıyla olduğunu vurguladı.

CEO, Stack’in özellikle gençler arasında ses getirecek içerik oluşturarak pazardaki bir boşluğu doldurmaya çalıştığını belirtiyor:

“Z Kuşağı ile ilgili tüm araştırmalarımız, onların kendi kendine öğrenen kişiler olduklarını, aynı zamanda uzun süreler yerine dakikalar içinde gelişen eğilimleri takip ettiklerini gösteriyor. Bu, çoğu zaman TikTok veya Reddit’in finansal danışmanları olduğu anlamına geliyor.”

Stack, eğitici kripto para içeriğinin yanı sıra Bitcoin, Ethereum, Cardano, Solana, USDC, Litecoin ve Polygon dahil olmak üzere yedi dijital varlık için alım, satım ve saklama hizmeti sunuyor. 

Kripto para uygulaması, alım satım ücreti yerine aylık 3,00 ABD doları abonelik ücreti alıyor. Uygulamanın, bu aşamada platform dışı transferlere izin vermeyeceği ve bunun firmanın sektörde meydana gelen tüm kripto para sahtekarlığı ve dolandırıcılıklarının %98’ini ortadan kaldırmasını sağladığı belirtildi.

Gençler Uzun Vadeli Yatırımcı Olacak

Şirket ayrıca bu gelişmenin, gençleri günlük ticaret spekülasyonlarına odaklanmak yerine, uzun vadeli yatırımcı olmaya teşvik edeceğini öne sürdü. 

Tüm bu gelişmeler için uygulanabilir hale gelecek olan platform, Madrona Venture Group’tan 2,7 milyon dolar değerinde fon topladığını da açıkladı.

VC firması, kısa süre önce yaptığı açıklamada, şirketin büyüyen ancak yetersiz hizmet verilen bir pazara girdiğini vurguladı :

“Gen Z, girişimci bir nesil olarak kabul edilir. Sonuç olarak, birçoğu kripto para meraklısı. Coinbase ve FTX, kripto para ticareti ve eğitim içeriği aracılığıyla kripto para alanına tüketici giriş noktaları olarak hizmet etti. Ancak reşit olmayanlar, yani yeni nesil tüketiciler için bunlara erişim yoktu.”

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz

Son Yazılar

Exit mobile version