Muhabbit

Staking Platformu Piyasa Hareketliliğini Öne Sürerek Para Çekme İşlemlerini Durdurdu

Kripto para staking platformu Freeway 23 Ekim 2022’de piyasa hareketliliği nedeniyle para çekme işlemlerini durdurduğunu duyurdu.

freeway

freeway

Kripto para staking platformu Freeway 23 Ekim 2022’de para çekme işlemlerini durdurduğunu duyurdu. Kripto para ve forex piyasalarındaki hareketliliği öne süren platformun tokenı duyurudan beri %80 oranında değer kaybetti. 

70 milyon dolardan az bir piyasa değerine sahip olan Freeway ünlü ya da önemli bir platform sayılmaz. Ancak yine de duyuru anından itibaren piyasa değerinin hızla 10 milyon dolara dek gerilemesinin pek çok yatırımcıyı mağdur ettiği tahmin ediliyor. 

Freeway Yatırımcıları Büyük Kayıp Yaşadı

İnternet sitesinde bir görsel yayımlayan Freeway, 160 milyon dolar değerinde toplam kilitli değeri olduğunu iddia etti. On-chain verilere göre ise 4.342 token sahibinin büyük çoğunluğu bu rakamdan kendilerine düşen payı bir airdrop sırasında ele geçirdi, geçiremeyenler ise boşta kaldı.

İlginizi çekebilir: Blok Zincirlerini Birbirine Bağlayan En İyi 8 Çapraz Zincir Köprüsü Listelendi!

Pazar günkü piyasa çöküşünden hemen önceki fiyat verilerine bakıldığında, platformdaki en büyük oyuncuların 16.500 doların biraz üzerinde bir kayba tanık olduğu belirtiliyor.

Twitter’ın tanınan simalarından olan FatManTerra’ya göre, Freeway’in internet sitesinin yöneticisi an itibarıyla siteden ekip üyelerinin adını silmekle meşgul. 

Daha Fazla DeFi Haberi için: DeFi Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version