Muhabbit

Standard Chartered, Bitcoin İçin 100 Bin Dolar Tahmininde Bulundu!

Kripto para piyasasında düşüşlerin bittiğini düşünen Standard Chartered, Bitcoin hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Kripto para piyasasında düşüşlerin bittiğini düşünen Standard Chartered, Bitcoin hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Standard Chartered analistleri lider kripto para birimi Bitcoin’in 2024 yılının sonuna kadar 100 bin dolara ulaşabileceğini ileri sürdü.

Standard Chartered’ın Dijital Varlık Araştırma Başkanı Geoff Kendrick konuyla ilişkili olarak yaptığı açıklamada şu ifadelerde bulundu:

“Belirsizliğe sebep olan faktörler devam etse de, Bitcoin’in 100 bin dolar seviyesine giden yolunun daha net hale geldiğini düşünüyoruz.”

Standard Chartered’ın Dijital Varlık Araştırma Başkanı Geoff Kendric

Bitcoin Hakkında Tahminler Gelmeye Devam Ediyor!

Kripto paralar üzerine önemli söylemlerde bulunan Kendric, ABD’nin sıkı faiz ve enflasyon politikasını azaltacağını böylelikle riskli varlıkların daha fazla alıcı bulacağını belirtti. Standard Chartered’ın Dijital Varlık Araştırma Başkanı Geoff Kendrick kamuoyuyla paylaştığı raporda, Bitcoin ve bankacılık alanındaki son karmaşa, ABD Merkez Bankası’nın faiz artışı döngüsünü sonlandırması ile riskli varlıkların dengelenmesi ve kripto para madencilik karlılık oranlarının yükselmesi gibi faktörler sonucunda Bitcoin’in yükseliş yaşayacağını düşünüyor.

Sosyal medya hesaplarımızdan bize katılabilir, son blockchain gelişmelerinden anlık ve hızlı haberdar olabilirsiniz: https://linktr.ee/muhabbitcom

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version