Muhabbit

StarSharks HomeLand NFT Koleksiyonu Binance NFT’de Satışa Çıkıyor!

StarSharks’ın ikinci oyunu StarSharks Homeland NFT satışı Binance NFT aracılığıyla olacak.

Binance Labs ve MC Ventures gibi kuruluşların erken aşama yatırımı yaptıkları gelecek vadeden proje StarSharks’ın HomeLand NFT koleksiyonu 27 Haziran 2022 Pazartesi günü hazırlık aşamasıyla satışa çıkıyor.

NFT koleksiyonun satışı Binance NFT platformu üzerinde gerçekleşecek. Binance NFT’nin gelecek vadeden oyunlar için tasarladığı IGO (Initial Gaming Offering-İlk Oyun Teklifi) konsepti ile satışa çıkacak olan NFT koleksiyonu adil bir dağıtım olması için yeni abonelik sistemi ile satışa sunulacak.

Binance NFT abonelik sistemi ile, BNB ve NFT sahiplerinin NFT satışında ellerindeki tokenları taahhüt etmeleri için adil ve eşit bir yol izlenecek. Her kullanıcıya belirli bir taahhüt sınırıyla birlikte NFT mint etme sayısında da bir üst sınır belirlenecek.

Abonelik Sistemiyle Binance NFT Satışına Girmek İçin İstenilen Şartlar

Binance NFT platformunda NFT satın alabilmek için kullanıcıların kimlik doğrulamasını tamamlamaları gerekiyor. Ayrıca sonraki aşamada “Katılım Biletlerine” hak kazanabilmek için her satış öncesinde belirlenen ön koşulları yerine getirmek gerekiyor. Üç farklı ön koşul türü bulunuyor:

Katılım Biletleri: Katılım Biletleri satış sırasında NFT satın alma şansı tanıyor. Abonelik aşamasında mevcut Katılım Biletlerinin bir kısmı veya tümü ile abone olunabilir. Daha fazla Katılım Bileti kazanma şansını artırırken kesin olarak NFT satın alma hakkı tanımıyor.

StarSharks HomeLand NFT Satışı

NFT satışı 4 aşamada gerçekleşecek. Bu aşamalar ve tarihleri şu şekilde:

Satışta toplamda 9.000 adet NFT satışa sunulacak. NFT fiyatı ise 30 BUSD ve 1 Bilet olacak.

HomeLand NFT Koleksiyonu Hakkında

HomeLand NFT Koleksiyonu StarSharks’ın ikinci oyunu StarSharks Homeland için bir bilet görevi görecek. HomeLand NFT’lerinde 4 farklı nadirlik seviyesi olacak. NFT’lerde 5 farklı güçlendirici özellik ve 500’den fazla karışım olacak. Daha nadir NFT’lerin daha fazla güçlendirme özelliği olacak.

Kullanıcılar bu NFT’ler ile oyunda inşa etme, koruma, geliştirme ve yarışma deneyiminin heyecanını yaşayacak.

Daha fazla Metaverse haberleri için: Metaverse Haberleri

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version