Muhabbit

StarSharks Yeni “Elçilik” Programını Duyurdu!

Öne çıkan blockchain tabanlı metaverse oyunu StarSharks, Twitter ve Medium hesaplarından bir duyuru yaptı. Elçilik programı başlıyor!

Binance Labs ve Muhabbit Capital gibi kuruluşların erken aşama yatırımı yaptıkları gelecek vadeden proje StarSharks, Medium ve Twitter hesapları üzerinden yeni bir duyuru yaptı.

Duyuruda yeni “elçilik” programının müjdesini veren ekip, StarSharks topluluğunu büyütmek için kolları sıvayan topluluk üyelerine çeşitli avantajlar sağlayacak. Peki bu avantajlar nedir? Gelin hep birlikte inceleyelim.

StarSharks Elçilik Programı

Blockchain tabanlı bir metaverse oyunu olan StarSharks, kısa bir zaman içerisinde günlük 1 milyon aktif kullanıcıya ulaştı. Oyun içerisinde farklı dinamikler bir arada bulunuyor ve kullanılan köpek balıkları NFT olarak satın alınabilirken aynı zamanda kiralanabiliyor da.

Oyun hakkında daha detaylı bilgiye erişmek için bu linki kullanabilirsiniz.

16 Şubat 2022 tarihinde StarSharks ekibi, yaptıkları yeni duyuru ile topluluk üyelerini daha aktif olmaya çağırdı. Şimdi onların dilinden elçilik programının ne olduğuna bakalım:

Elçilik programımız, StarSharks ile aynı değerleri ve vizyonu taşıyan topluluk üyelerimize özel olarak gerçekleştireceğimiz bir etkinlik olacak. Topluluğumuzun idaresini yapmak isteyen, sorulara cevap vermek isteyen, yaratıcı içerikler üreten ve etkinliklerimizi yönetmek isteyen üyelerimizi elçilik programımıza bekliyoruz.

Daha fazla GameFi haberi için buraya bakabilirsiniz.

StarSharks Öğrenciliği

Programa katılmak isteyen katılımcılara birer öğrenci kimliği tanımlanacak. Bu kimliklerle topluluk yöneticiliği görevlerini yerine getirecekler. Chat yapacaklar ve sorulara cevap verecekler. Öğrenciler, performanslarını kanıtladıkları takdirde “moderatör” olarak işe alınacaklar.

StarSharks Moderatörlüğü

Seçilmiş moderatörler; gruplardaki sorulara cevap vermeye, proje ile ilgili çıkan son gelişmeleri topluluk ile paylaşmaya devam edecekler. Moderatör olarak performansını kanıtlayan moderatörlere “elçilik” ünvanı verilerek daha yüksek bir konuma eriştirilecekler.

StarSharks Elçiliği

Elçilik ünvanı, moderatörlük görevlerinin yanında bazı farklı işleri de gerektirecek. Projenin birer yüzü olacak elçiler, projenin devamlılığı ve gelişimi için çeşitli görevleri yerine getirecekler. Görevini uygun şekilde yerine getiren elçiler görevlerinde kalıcı olacakken, yerine getiremeyenler proje yönetimi tarafından tekrar moderatör olarak konumlandırılacaklar.

Terfi Mekanizması

Moderatörlerin elçi olabilmeleri için, elçi ekibi içerisinde boşluk olması şartı bulunuyor. Elçi eksikliği olduğu zaman moderatörler elçilik başvurusunda bulunabilecekler. Proje yönetimi ise başvuruları değerlendirecek ve performans bazlı olarak elçi seçimlerini yapacaklar.

Elçiliğe terfinin tamamlanabilmesi için uygun moderatörlerin, 2 haftalık bir deneme sürecinden geçmeleri gerekecek. Bu sürecin ardından yeni elçiler belirlenmiş olacak.

Performans Ölçütleri

Proje yönetimi tarafından aşağıda iletilen veriler göz önünde bulundurulacak.

Moderatörler için: Doğru cevap verme sayısı, grup içerisindeki aktivite yoğunluğu ve şikayet oranı.

Elçiler için: Moderatör verilerinin yanında diğer görevlere katılımı ve proaktif davranışı (çeviri işleri, proje yeniliklerine senkronizasyonu, öğrenci ve moderatörlerin eğitimleri ve gelişmeleri için verilen çaba, topluluktan gelen geri bildirimler, vb). Ayrıca elçilerin cevap oranlarına, gönüllü içerik üretimlerine ve terfi için harcadıkları çabalara da bakılacak.

Elçi sayısı: Projenin kaç adet elçisi olacağı StarSharks topluluğunun sayısı ile doğru orantılı olacak. Proje yönetimi gereken elçi sayısına bu veriye paralel olarak karar verecek.

Yukarıda belirtilen kuralların değiştirilebilmesi konusunda StarSharks proje yönetimi tüm haklarını kendisinde saklı tutuyor.

StarSharks ekibi, topluluk üyelerini bu programa katılmaya ve projeye hep birlikte güç katmaya davet ediyor.

Başvuru formu için bu linki kullanabilirsiniz: https://forms.gle/QtJNuAmrqVHFdawE6

StarSharks Twitter: https://twitter.com/StarSharks_SSS

StarSharks Medium: https://medium.com/@StarSharks

StarSharks Discord: https://discord.gg/starsharks-sss

Daha Fazla Blockchain Haberleri İçin: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version