Muhabbit

Stripe, Avalanche C-Chain’i desteklemeye başladı

Stripe, Avalanche ekosistemine fon ve kullanıcı eklemeye yönelik çabalarını desteklemek amacıyla harekete geçiyor. Onramp ödeme şirketi, Avalanche’ın Core cüzdanıyla entegre olacak ve kullanıcıların para eklemesini ve dijital varlık satın almasını kolaylaştıracak.

Avalanche, Core cüzdanıyla entegre Stripe onramp’ı sayesinde kullanıcılara Avalanche blockchain üzerinden varlık satın almaları için daha fazla seçenek sunmayı hedefliyor. Bu entegrasyon kullanıcıların ACH, banka kartı ve kredi kartlarıyla cüzdanlarına para yatırmalarını sağlayacak.

Stripe’ın kripto birimi başkanı John Egan, Avalanche ile iş birliğinin, şirketin web3’ün gücüne erişimi kolaylaştırma hedefiyle uyumlu olduğunu belirtti. Ayrıca Stripe’ın KYC, dolandırıcılık sorunları ve uyumluluk gibi konuları yöneteceğini vurguladı.

Stripe, Avalanche video oyunlarını destekleyecek

Avalanche, Stripe entegrasyonunu destekleyen bazı ekosistem ortaklarının olduğunu duyurdu. Bu ortaklar arasında SosyalFi platformu The Arena ile “Shrapnel” ve “DeFi Kingdoms” video oyunları bulunmakta.

Avalanche’ın tüketici ürünleri başkanı Akash Gupta, entegrasyonun dijital para birimlerinin günlük işlemlerde kusursuz bir şekilde benimsenmesine ve tüketicilerin dijital para birimlerini daha geniş bir şekilde kullanmasına yardımcı olacağını belirtti.

Stripe’ın itibari paradan kriptoya onramp’ı, Avalanche dApp’lerine özelleştirilebilir bir widget olarak yerleştirilecek. Bu entegrasyon, DEX’lerden NFT platformlarına ve dijital cüzdanlara kadar çeşitli Avalanche uygulamalarına erişimi kolaylaştıracak. The Block

Son Yazılar

Exit mobile version