Muhabbit

Super Bowl’da Kripto Para Borsa Reklamları, Büyük İlgi Gördü!

Bu seneki Super Bowl etkinliği dünyanın en büyük kripto para borsaları olan Coinbase ve FTX’in ezeli rekabetine şahitlik etti.

superbowl

Superbowl muhabbit

Bu seneki Super Bowl etkinliği dünyanın en büyük kripto para borsaları olan Coinbase ve FTX‘in ezeli rekabetine şahitlik etti.

Super Bowl etkinliğinde kripto para borsalarının reklamları adeta kamuoyuna damga vurdu. Etkinlikte sık sık kripto para reklamlarına yer verilmesi “Super Bowl etkinliği Kripto Bowl’a dönüştü” yorumlarını da beraberinde getirdi.

Bildiğiniz üzere Super Bowl, Amerika’da her yıl düzenlenen Amerikan Futbolu Ligi National Football League’in şampiyonluk maçıdır. Amerika’da en çok izlenen spor etkinliği olmasından kaynaklı, kripto para şirketleri bu etkinlikte boy göstermek için büyük servetler harcadıkları da gelen bilgiler arasında.

FTX Borsası Twitter’da Çekiliş Başlattı!

ftx

Ünlü kripto para borsası FTX’in reklam filminde, ünlü komedyen Larry David yer aldı. 2.5 dakika süren reklamda Larry David, yenilikçi fikirlere karşı bir karakter olarak tanıldı. Reklam filminin sonunda ise “Larry gibi olma, sıradaki büyük gelişmeyi kaçırma”şeklinde slogan ile FTX borsasına dikkat çekmeye başardılar.

Reklam filmini güzel bir fırsatla sonlandıran FTX, resmi Twitter sayfasını takip eden ve gönderiyi retweetleyenler arasından dört kişiye toplamda 7.54 BTC vereceğini açıkladı.

Hala FTX hesabınız yoksa bizim linkimizden kaydolup hem avantajlardan yararlanabilir hem de bize destek olabilirsiniz.

FTX Reklamı Sonrası Coinbase Reklamı da Büyük İlgi Gördü!

Coinbase

Super Bowl’da reklam vermek için 16 milyon dolar harcadığı bilinen Coinbase’in reklam filminde sadece siyah ekran ve QR kod bulunuyordu.

İzleyiciler reklam filmini şaşkınlıkla izlediler. Coinbase reklam filminin sonunda ise 15 Şubat 2022 sonrasında Coinbase’e katılan her yeni kullanıcısına 15 dolar vereceğini ve mevcut müşterileri arasından 3 kişiye de toplamda 3 milyon dolarlık Bitcoin ödülü vereceğini açıkladı.

Coinbase, reklamın yayınlanmasından hemen sonra sitede ziyaretçi yığını oluştu ve site kısa süreli bir çöküş yaşadı.

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version