Muhabbit

SushiSwap’ın Arkasında Olduğu NFT Platformu “Shoyu” Gün Yüzüne Çıktı!

SushiSwap tarafından desteklenen NFT Platformu “Shoyu” web sitesi yayınlandı

Sushiswap

Sushiswap

SushiSwap’ın yakında başlatacağı değiştirilemez token (NFT) platformu Shoyu’nun web sitesi artık yayında.

Shoyu’nun arkasındaki ekip 2 Eylül tarihinde sosyal medya platformu TikTok üzerinden Shoyu alan adına yayımladığı bir videoda, çöl temalı görüntülerle “NFT’lerin çölünde bir vaha ortaya çıkıyor” açıklamasında bulundu.

İlginizi çekebilir: NFT Nedir?

Shoyunft.com adı ile hizmet verecek olan NFT sitesi şimdi yaratıcı ticaretin yakında geleceğini vadeden bir sayfa görünümü ile dikkat çekiyor. Proje lideri LexV de Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşım ile ilgili web sitesine yönlendirilen bir bağlantı tweetledi. 

Yaklaşık iki ay önce, eski bir Sushi katılımcısı olan LevX, Sushi tarafından desteklenen sanat depolama için bir önbellek katmanı ve altyapıya sahip olan bir NFT platformu fikrini önerdi. Sonrasında bir girişim haline gelen bu platform, SuperRare ve OpenSea gibi mevcut NFT pazarlarına benzer hizmetler sağlayacak.

7 Temmuz tarihinde sushi forumunda paylaşılan bir gönderide, ilk geliştirme ve yönetim önerisinin yanı sıra bazı kullanıcı ara yüzü görünümlerine ait ön bilgiler yer alıyordu. Görünüşe bakılırsa o tarihte paylaşılan görüntüler ile şu anki aktif shoyunft.com’daki mevcut düzen ile eşleşiyor.

O dönem yapılan açıklamada platform tarafından ilk versiyon olan “v0″ın ağustos ayında yayınlanacağını, ardından kasım ayında ek sosyal ağ özelliklerine sahip bir “v1″in yayınlanacağını ve son olarak Ocak 2022’de üçüncü bir “v2” yükseltmesinin gerçekleşeceği bildirilmişti.

NFT’lerin Popülerliği Devam Ediyor!

Son dönemlerde çılgınlık haline gelen NFT sektörü her geçen gün daha da popüler hale geliyor. Bu kapsamda da sektörün önde gelen platformları ayrı bir NFT platformu girişimlerine başlıyorlar.

Örneğin son olarak önde gelen kripto para borsası OKEx, merkezi olmayan finans (DeFi) çabalarını, değiştirilemez tokenlar (NFT) için bir pazar yeri içeren merkezsiz bir dijital varlık ekosistemi olan DeFi Hub’ı başlatarak geliştireceğini duyurdu. Bunun yanında dev borsa Binance’in halihazırda faaliyette olan bir NFT pazarı da bulunuyor. 

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version