Muhabbit

SushiSwap’ta YGG/REVV Havuzuna Likidite Ekleyenler REVV Yarış Arabası NFT’si Kazanacak!

İlgili havuza 100 ABD Doları değerinde likidite ekleyenler NFT kazanacak.

revv racing

revv racing

Yield Guild Games (YGG) ve REVV Motorsport, YGG/REVV çifti için SushiSwap’ta yeni bir likidite havuzu başlattı. 

Likidite sağlayıcıları, tam ve gerçek zamanlı birinci şahıs kontrolünü sağlayan beceri tabanlı aksiyon arcade otomobil yarışı blok zinciri oyunu REVV Racing oynamak için kullanılabilecek YGG temalı bir REVV Yarış arabası NFT kazanabilecek.

İlginizi çekebilir: NFT Nedir?

REVV Yarış Arabası NFT’si

Yapılan açıklamaya göre 2 Eylül 2021 23:59’a kadar SushiSwap’taki YGG/REVV havuzuna minimum 100 Dolar değerinde likidite ekleyen ve likiditeyi 7 Eylül 2021 23:59′a kadar havuzda tutan katılımcılar benzersiz bir YGG temalı REVV Yarış arabası NFT’si almaya hak kazanacak.

REVV Racing

Ayrıca ilk likiditenin üzerine eklenen her 100$ için, kullanıcı başına 5.000$ ile sınırlandırılmış ek bir araba da elde edecekler. Bu arada eklenen toplam likidite için toplamda en fazla 50 arabanın kazanılmasına izin veriliyor.

REVV Racing

REVV Racing, yarış oyunlarının REVV Motorsport metaverse’indeki en yeni kazan-kazan oyunu olarak biliniyor. Platform ayrıca Animoca Brands‘in geleneksel video oyunlarının kalitesine, görünümüne ve hissine sahip blok zinciri tabanlı oyunlar geliştirmeye yönelik iddialı planında bir kilometre taşı konumunda yer alıyor.

REVV Racing’deki yarış arabaları NFT olarak yer alıyor. Platform üzerinde yer alan tüm oyun oturumları anlık olarak blok zincirine kaydediliyor. Platform üzerinde oynanan oyun, tüm dünyadaki milyonlarca oyuncunun zaten aşina olduğu yüksek kaliteli 3D araba yarışı oyunları gibi görünüyor.

Son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken REVV Racing, alfa sürümü, oyuncuların 150.000 ABD Doları tutarında etkileyici bir ödül havuzu için yarıştığı ilk turnuvası olan Alpha Inaugural ile birlikte 11 Ağustos’ta piyasaya sürdü.

Etkinliğe ait daha detaylı bilgi almak için burayı tıklayabilirsiniz.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Altcoin Haberleri için: Altcoin Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version