Muhabbit

Swipe Bünyesine Travala.com’un AVA Token’ını Ekledi!

Travala ve Swipe, küresel turizm sektörüne yenilikler getirmek amacı ile ortaklık kuruyor!

Swipe

Küresel turizm endüstrisinde eşi benzeri görülmemiş bir kargaşa dönemi sırasında, blockchain tabanlı seyahat rezervasyonu hizmeti Travala, Swipe ile birlikte kripto paraların kullanım alanını geliştirmeyi amaçlıyor.

24 Temmuz tarihinde duyurulan Travala’nın yerel token’ı AVA, Swipe cüzdan hizmetlerine ve Visa kart platformuna eklenecek. Bu durumda AVA, 60 milyon satıcının hizmetine girecek.

AVA ayrıca Swipe’ın bu hizmet entegrasyonu ile birlikte, Samsung Pay, Google Pay ve Apple Pay tarafından da destek görecek. Ek olarak AVA tokenı, Swipe’ın çok varlıklı dijital cüzdanının 500.000 kullanıcısı tarafından kullanılabilir durumda olacak.

Haberler, Swipe’ın ünlü kripto para borsası Binance tarafından satın alınmasından ve borsa platformunun Swipe destekli bir kripto kartı çıkarmasından kısa bir süre sonra gerçekleşti. Bildiğiniz üzere, Travala.com geçtiğimiz senenin sonbaharında Binance Chain’e geçmişti.

Birden Fazla Platforma Kripto Getiren Ortaklık

AVA’nın Swipe platformuna entegrasyonuna ek olarak, Swipe’in yerel tokenı SXP, 230 ülkede 2 milyondan fazla otelde yapılan rezervasyonlar için tercih edilebilen bir ödeme seçeceği olarak Travala.com’a eklenecek.

Bununla beraber, kripto dostu seyahat rezervasyonlarını etkinleştirmek amacı ile Swipe,  Expedia, Booking.com ve Priceline’da da kullanılabilir durumda.

Travala’nın müşterileri, AVA, BTC, ETH, DASH, BCH, LTC, EOS, XLM, ADA, BNB, XMR, TRX, XRP ve DAI gibi kripto varlıklar ile ödeme yapma tercihine sahipler.

Travala CEO’su Juan Otero, Travala’nın bu ortaklığını, “Müşterilerin kripto para ile ödemeler yapması adına çok büyük bir adım” olarak nitelendirdi.

Swipe’ın Visa banka kartlarını kullanarak yaptığınız harcamalar, sahip olduğunuz kripto paraları anında itibari para birimine dönüştürerek, Visa ve mobil ödeme hizmetlerini kabul eden her yerde kullanılabilir hale getiriyor.

Yeni Normal İçin Yeni Stratejiler

Travala tarafından bildirilenlere göre, Travala, Mayıs ve Nisan ayına göre %205 oranında kazancını arttırmış durumda. Bu artış, corona virüs gibi bir pandemi esnasında yaşandı ve gerçekten takdire şayan.

Mayıs ayında şirket, 600’den fazla havayoluna uçuş rezervasyon hizmeti veren TravelByBit ile ortaklık kurdu. Şirketler, token ödülleri ve çoklu kripto ödeme seçenekleri sunarak, küresel kriz esnasında geleneksel alternatiflerin yerine bir alternatif oluşturabileceklerini umut ediyor.

Son Yazılar

Exit mobile version