Muhabbit

Sypool Protocol Testnet’inin Son Aşamasını Duyurdu

Yapılacak olan son etkinlikte kullanıcılar, Sypool’un yeni arayüzünü test edecek.

Sypool

Sypool muhabbit

Geçtiğimiz testnetten aldığı bilgiler ışığında son testnet dönemine giren Sypool, kullanıcı arayüzünü değiştirdiğini duyurdu.

Yapılacak olan son etkinlikte kullanıcılar, Sypool’un yeni arayüzünü test edecek.

Bu testnetin ardından Sypool, ana ağını başlatacağını duyurdu. Toplamad 5 hafta boyunca açık kalacak testnet, 3 Aralık 12:00’de (TSİ) başlayacak ve 7 Ocak 2022 12:00’de (TSİ) sona erecek.

SYP Yatırımcıları Ödüllerini İkiye Katlayacak!

Tahmin edebileceğiniz gibi testnet katılımcılarına ödüller dağıtılacak. Toplamda 200.000 adet $SYP’nın dağıtılacağı etkinlikte ödül kazanan kullanıcılarının elde ettiği $SYP’de ikiye katlanacak.

Tabii bunun bir kuralı var. Sypool, etkinlikten önce en az 1.000 SYP sahibi olan yatırımcılar için ödülleri ikiye katlayacağını açıkladı.

50.000 adet $SYP, 2.000 kullanıcı arasında dağıtılacak. Bunun yanı sıra ek 50.000 $SYP, haftalık bazda kullanıcılara dağıtılacak.

Sypool’un açıklamalarına göre ana ağ başlatılana kadar işlem platformu, farm platformu ve vesting platformu başlatılmayacak.

Sypool’un kurucu ortağı Jackson Wong, konu hakkında şu açıklamalarda bulundu:

Sektörde, bizim protokolümüz ile benzerlik gösteren bir ürün yok. İlham alabileceğimiz herhangi bir platform olmadığı için bir keşif aşamasındayız. Tamamen güvenli bir ortamda işlem yaptığımızdan emin olmak için uzun bir testnet döneminden geçiyoruz.

Sypool protokolünün testnet ağına katılmak için buraya göz atabilirsiniz.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version