Muhabbit

Tachyon VPN 6 Ayda 1 Milyon Kullanıcıya Ulaştı!

Tachyon Protokolü’nün alt kolu Tachyon VPN 1 milyon kullanıcıya sahip!

Tachyon

Sunny King tarafından kurulan, proof-of-stake protokolü ile çalışan blockchain tabanlı bir ağ olan Tachyon Protocol, merkezi olmayan VPN servisinin altı ay içinde dünya çapında 1 milyon kullanıcıya ulaştığını bildirdi.

VPN servisi, 100.000 kullanıcıya ulaştığı Mayıs ayından bu yana muazzam bir büyüme kat etti.

İnternet sitesine göre Tachyon VPN, kullanıcıların internet aktivite kısıtlamalarını atlatmalarına izin veriyor. Merkezi “node”ları olmayan bir P2P ağı, tek noktalı saldırıları önlemek için çok yolla yönlendirme, geçiş halindeki trafiği gizlemek için protokol simülasyonu ve Facebook, Netflix, Spotify gibi platformlara erişim gibi birçok özellik sağlar.

Tachyon Protokolü Hakkında

Tachyon VPN, diğer uygulamalara ek olarak nesnelerin interneti (IoT), merkezi olmayan finans (DeFi), depolama gibi uygulamaları içeren Tachyon Protokolü projesinin bir parçasıdır. Tachyon Protokolü projesinin amacı ise, kullanıcılar için güvenli ve özel internet sağlamaktır.

İnternet sitesine göre, projeyi oluşturmak için dağıtılmış komut çizelgesi, kullanıcı veri bloğu iletişim protokolü ve şifreleme gibi teknolojiler kullanıldı.

Takyon Protokolü (IPX), 23 milyon dolarlık piyasa değeri ile CoinMarketCap’te ilk 100 kripto para birimi arasında yer aldı. Tachyon Protokolü’nün yerel tokenı olan IPX, toplam 1 milyar arz ile v.systems blockchainine dayanmaktadır. IPX, Bithumb, HitBTC, Hotbit ve OceanEx gibi küresel borsalarda listelenmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version