Muhabbit

Taco Bell, Taco Temalı NFT’lerini Satışa Sundu!

Taco şeklinde NFT’ler mi? Kulağa leziz geliyor!

Taco Bell

Eğer Taco Bell NFT’leri karnınızı acıktırdıysa, ne yazık ki bir süre daha beklemek zorunda kalacaksınız.

ABD menşeli popüler fastfood zinciri Taco Bell, Taco temalı NFT’lerini piyasaya sürdü ve hızlı bir şekilde sattı. Restoran zinciri, tokenleri Pazar günü NFT platformu Rarible’da yayınladı.

İlginizi çekebilir: NFT Nedir?

Taco Bell, toplamda beş farklı NFT oluşturdu ve bunları bir koleksiyon olarak satışa çıkardı. Bu arada tokenler, 0,001 ETH (1.8$) karşılığında satışa sunuldu. Fakat tokenlere gelen en yüksek teklif, 0.4 ETH’ye kadar (700 $) yükseldi.

Restoran zinciri, NFT ürünlerinin duyurusunu “Baharatlı patatesli yumuşak Taco’larımız artık kalbinizde, midenizde ya da dijital cüzdanınızda barınabilir” diye bir tweet attı. Tahmin edebileceğiniz gibi tweet tam anlamıyla viral hale geldi ve birçok etkileşim aldı.

Fast food şirketinin bu NFT’leri neden yayınladığı hakkında ve daha fazlasının olup olmayacağı konusunda herhangi bir bilgi yok. Görünüşe göre Taco Bell, 2020 yılında popülaritesi artmaya başlayan NFT pazarını pas geçmek istememiş.

Bildiğiniz gibi NFT projeleri son aylarda ciddi bir şekilde rağbet görmeye başladı. Yakın zamanda rock grubu Kings of Lean, NFT içeren son albümünü yayınladı. ABD’de çok popüler spor organizasyonu NBA’in yan ürünü NBA Top Shot ise ABD milli takımı için seçilen oyuncuları öne çıkarmak amacıyla 2021 sezonundan oyuncuların en iyi anlarını NFT halinde satışa sundu.

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version