Muhabbit

Taraftar Soruları, Artık Cevapsız Kalmayacak!

AS Roma’nın Portekizli menajeri Paulo Fonseca canlı yayında Blockchain tabanlı taraftar platformu IQONIQ üzerinden gelen soruyu cevapladı.

iqoniq

Roma merkezli İtalyan futbol kulübü Associazione Sportiva Roma, namıdiğer AS Roma’nın Portekizli menajeri Paulo Fonseca, IQONIQ’ten gelen soruyu cevapladı. Spor ve eğlence dünyasını hedefleyen yeni fan etkileşim platformu IQONIQ, sponsoru olduğu, İtalya’nın en büyük takımlarından biri olan AS Roma’yla taraftarını buluşturdu.

IQONIQ sayesinde Matteo Santarelli, AS Roma’nın menajeri Paulo Fonseca’ya soru sorma şansını yakaladı. IQONIQ’in sosyal medya platformu Twitter üzerinden paylaştığı görüntülerde, ünlü menajere takım birliğinin son maçtaki performanslarını ne kadar etkilediği soruluyor. Fonseca, takım ruhunun öneminden bahsederek soruyu yanıtlıyor.

Son zamanların yükselişte olan Blockchain tabanlı taraftar platformu IQONIQ’in CEO’su Kazım Atilla’nın Muhabbit Youtube kanalında yayınlanan röportajını buradan izleyebilirsiniz.
Abone olmayı unutmayın!

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version